САМО В БЛАГОЕВГРАД – ТАКСИ СРЕЩУ СВИРКА (18+)

i10806_w610
Нов бартер се заформя в Благоевград

След като Кърджали се прочу като града на разврата, Благоевград очевидно се готви да отвърне на удара. Млади благоевградчанки все по-често плащат такситата си в натура, а не с пари, пише в.“Вяра“. Медията се позовава на Стоян Христов, стар шофьор от бранша, понастоящем служител в частна компания.

По думите на шофьора въпросните горещи курсове се случват предимно през уикендите. Тогава младите момичета, в повечето случаи студентки, след солидни нощни запои в благоевградските заведения, предлагали секс и орална любов на таксиджиите, за да ги извозят до домовете им.

Девойчетата вонят на бъчви и пет пари не дават какво впечатление ще направят на шофьорите. Те са похарчили всичките си пари в заведението и са готови да „духат“ на бакшишите още при тръгването. „Съвсем естествено е при такава оферта вечерта да завърши приятно и за клиентката, и за шофьора“, коментира старият таксиджия. С намигване той добавя, че понякога се стига и до „пълна програма“, което е увеличило мераклиите сред бакшишите да работят нощна смяна, допълват от blitz.bg.

Това звучи малко като поговорката „И вълкът сит, и агнето цяло“ и можем смело да прогнозираме, че от една страна, скоро няма да има кой да извозва пътници през деня, а от друга – въпросният бартер може да лесно да превземе още много сфери на обслужването. И предвид факта, че оралната любов ни прави по-здрави, явно Благоевград е на път да се превърне в меката на щастливите хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене