Цветан Цветанов става на 50 години днес

54

Шефът на герберите в парламента Цветан Цветанов става на 50 години днес и събира всичките си съпартийци и приятели в ресторант „Скай плаза“, за да почерпи. Рожденикът се очаква да бъде уважен от всички гербери, включително и от премиера Бойко Борисов.

За юбилея си бившият вътрешен министър ще облече елегантен костюм, купен от съпругата му Десислава. Това обаче може да се окаже и единственият подарък за мъжа на 50. Макар че е поръчал подобаваща трапеза за гостите си, съобразена с великденския пост и богат набор от отбрани вина, Цветанов сам забрани на поканените да му купуват каквото и да е.

„Призовал съм на моя рожден ден да няма подаръци и цветя, а всеки да даде, колкото би заделил, за да отидат средствата за сградата, дадена от Столична община в Горубляне, за да се направи център за деца с аутизъм“, сподели преди няколко дни Цветанов.

ВИП герберът прояви находчивост и по оригинален начин поднесе идеята си върху поканите за юбилея си. Те са оформени като бюлетина с номер 50, а до надписа с часа и мястото на купона е написано „Купуването на подаръци и цветя не е престъпление, но рожденикът адмирира решението да ги замените с дарение за деца в нужда.“

Въпреки проявената скромност от Цветанов герберите са намислили да се отзоват на благотворителната кауза, но все пак ще му поднесат и лична изненада. Тя обаче щяла да бъде тайна до последния момент.

С огромна торта и бурни ръкопляскания цялата парламентарна група на ГЕРБ посрещна тази сутрин своя председател Цветан Цветанов. Втория човек в ГЕРБ получи множество целувки от депутатките и приятелски ръкостискания от колегите си в парламента.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене