САЙТЪТ BIG5.BG потвърди разследване на Топ Преса за инвестиционните намерия на сина на Георги Първанов да строи МОЛ в град Гоце Делчев!!!

81f63de9ba61376bcaf29ee5eec5bb0e_LСинът на експрезидента Георги Първанов, Владимир и неговата фирма „Ай Ви – СМ“ ООД, проявява сериозен интерес към земите на бившата консервна фабрика в Гоце Делчев. Намерението на наследника на Първанов е да построи там огромен МОЛ


Местна геофизична фирма вече е започнала с проучването на терена. Фирмата трябва да разгледа възможностите за сондиране, строителство и развитие на инфраструктурата с оглед издигането на голям търговски център. Председател на кооперацията е Георги Башлиев – роднина на бившата пиарка на президента Първанов Бойка Башлиева.

хг

Факсимиле от Топ ПРЕСА

В писмо до благоевградски медии се твърди, че ръководството в лицето на председателя й Георги Башлиев е изгонило неудобните член-кооператори и оставило само няколко души, за да може свободно да се продават сгради или да се дават под наем помещения. В подготовката на приватизацията на имота в Гоце Делчев е участвал и близък до Башлиева адвокат, научи BIG5.BG. Авторите на писмото, които твърдят, че от страх не са го подписали, канят данъчните, прокуратурата и полицията да проверят трудово-производителната кооперация.

В книгата си „Президент на РЪ БЪ” Иво Инджев разкрива, че Георги Първанов има имот в самото сърце на Гоце Делчев, който е мезонет. Освен това е експрезидентът е собственик и на търговски площи в града. Мезонетът е разположен на последните етажи на търговския център „Възраждане”. Сградата е вдигната върху имот, собственост на местната потребителна кооперация.

http://big5.bg/2014-12-03-10-06-6/item/2011-sinat-na-parvanov-stroi-mol.html

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене