Топ ПРЕСА: Докато съпартийците им от ВМРО водят битка срещу депото в село Баня, синовете на Цане Краваров лапат пари от строителството му?

_thumb

Хора на ВМРО, не се ли чувствате предадени?

Калин КАЛИНОВ

13

Арена на политическо лицемерие ли е разложкото село Баня?
Подписката за отделяне на село Баня от община Разлог събра над 1000 подписа до момента, тя ще приключи на 20 април, това съобщиха от инициативния комитет, по повод плъзналите слухове, че подписката е озаглавена „Не, на депото, а всъщност цели отделяне на Баня от община Разлог. Истината е, че хората се подписват под ясно озаглавена подписка за местен референдум копие, от която ни изпратиха инициаторите. Емисари ходят от къща на къща в селото и така ще бъде до 20 април, когато референдумът ще приключи. Подписката ще бъде внесена в общината, откъдето ще установят автентичността й и след това искането за отделяне ще бъде гласувано в местния общински съвет. Според информация на Топ Преса хората в село Баня се подстрекават за това от бизнесмени с хотели в Банско, които искат водата на СПА селото. Днес до нас достигна и друг сигнал, свързан със село Баня, който ако се окаже верен, ще сме свидетели на висш пилотаж в политическото лицемерие. Според хора от селото представител на фирмата, която е започнала да копае депото за отпадъци е в кръвна връзка с именит войвода и бивш управник от Банско – Цане Краваро. Тогава изниква въпросът? Знае ли депутатът Ангел Джамбазки, който заяви подкрепата си към протестиращите хора от Баня и съвсем официално заяви: „Сметище в село Баня няма да има“, че имената на негови съпартийци се заместват в строителството на депото за отпадъци Информацията с която разполага Топ Преса е че синовете на Цане с поставена фирма изпълняват СМР – та на сметището. Ако сме изненадали някой, може да
провери: Кой всяка сутрин е на мястото на строежа и кой води преговорите за преотстъпване на техника от местните бизнесмени и има ли той връзка с един от войводите му?. Това ще направим и ние и ще съобщим официално резултатите от проверката ни. Надяваме се и депутатът Джамбазки да съобщи дали е вярно, това което се говори в селото………. Но нека провери преди това че въпросната фирма, ползва техника на човек от село Баня и как така разложани и баненици допуснаха фирма от Банско да им строи сметището. Обръщаме се и към всички фактори на ВМРО в югозапада, не се ли чувствате предадени, след като вашият фактор в Банско Цане ви продаде каузата срещу парички за него и синовете му?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене