Две проститутки в скандал за 200 евро от клиент грък, сводникът ги разтървава

проституткиДве жрици на любовта се скараха в центъра на Сандански, на метри от ГУМ, за 200 евро, платени от грък за сексуслуга.

Вчера малко след 12.00 ч., когато И. Петрова се върнала на мястото, откъдето е била взета от гърка, платил й един час да прави любов с нея, „колежката” й М. Петкова се нахвърли към нея с думите: „Платил ти е 200 евро, за да прави любов с мен. Ти защо не си ми казала? Излъгала си, че съм извън града”.

Свидетел на скандала станал собственикът на търговски обект в Сандански Георги С. „М. Петкова се нахвърли върху приятелката си, но не се стигна до женски бой, защото сводникът се намеси и ги разтърва навреме”, разказа пред репортер на „Струма” търговецът.

Двете жени от години практикуват най-стария занаят в Сандански. Те многократно са подписвали декларации пред служителите на реда, че няма да проституират на главната улица „Македония”. Срещу тях са подавани сигнали от собствениците на магазини, че преследват гръцки туристи. Полицаите им съставят протокол и изчезват за няколко дни, след това отново се връщат на улицата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене