„Пирин“ Разлог с нова загуба у дома

cd8559420aa3ce3c31e5c3b5e5d20fbf

Отборът на „Пирин“ Разлог загуби от „Верея“ Стара Загора с 0:1 и остана без победа тази пролет.  Двубоят на стадион „Свети Петър“ в Банско предложи много малко голови положения и закономерно гостите спечелиха така важните 3 точки.

Още в 8-та минута Мартин Газиев отправи страхотен удар от разстояние, но вратарят Ел Каруби отби майсторски. До края на полувремето и двата отбора не можаха да направят чисти голови положения.

Още на почивката наставникът на символичните домакини Димитър Соколов вкара в игра опитният голмайстор Борис Кондев.  Малко по-късно влезе и Цветан Варсанов. И това обаче не помогна. В 68-ата минута падна единственият гол в мача. Със самостоятелна акция Георги Стефанов влезе на скорост в наказателното поле на домакините, стреля много точно в далечния ъгъл, топката се отби в гредата и влезе в мрежата. Гостите можеха да поведат още в 49-та минута, когато след грешка на вратаря Вълков последва разбъркване в наказателното поле и Руйчев отби от голлинията удара на Коне. 

По този начин „Пирин“ Разлог остава без победа тази пролет, а загубата от „Верея“ е втора домакинска за отбора от началото на този полусезона. Трите точки обаче могат да бъдат безценни за старозагорци в борбата за оцеляване. „Пирин“ Разлог има много сериозен точков актив от есента и не е застрашен от изпадане.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене