Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Рокади в бяло: Д-р Стефан Веселински е новият управител на диагностично-консултативния център 1 в Благоевград, акушерката Катя Айманлиева поема сестринския съюз

Д-р Стефан Веселински е новият управител на диагностично-консултативния център 1 в Благоевград. Той бе назначен на тази длъжност вчера и смени изненадващо д-р Тони Даскалов с решение на общото събрание на лекарите, проведено в болницата. Д-р Тони Даскалов бе управител на центъра над 10 г. Изборът бе шокиращ и за самия него, който е първият и единствен директор на ДКЦ 1 от създаването му досега.

С „Растеж и устойчиво развитие на регионите”: Орешарски посече пет общини със 130 000 души в Пиринско заради „неудобни” кметове

Премиерът Пламен Орешарски посече пет общини в Пиринско с над 130 000 души население. Наказателната операция се проведе чрез публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“, от която не бе заделен нито лев за развитието на Благоевград, Банско, Петрич, Струмяни и Кресна.

250 работници в „еврейската” „Пиринска мура” в Банско 6 месеца без заплати, управителите Камбуров и Димитров се скриха

За пореден път работещите в известното като Завод за столове предприятие останаха без пари. Сред трудещите се има хора, които не са получавали заплатите си от септември. Всеки ден те напразно чакат собствениците Камбуров и Димитров да изпълнят обещанията си и да бръкнат в касите на завода, за да им платят. Мебелистите разказват потресаващи неща.

Сложиха на тезгяха за 88 973 лв. сладкарския цех на Борислав и Йоана Атанасови от Благоевград

Благоевградското бизнес семейство Борислав и Йоана Атанасови са поредната жертва на кризата. Собствениците на сладкарски цех „Фантазия“ го губят заради необслужван банков кредит. Съдия-изпълнител обяви публична продан сладкарската им работилница в кв. „Бялата висота” срещу 88 973 лева.

Съдия-изпълнител Стойнева сложи ръка на мезонета на колбасарския бос Мехмед Капанък, иска 44 000 лв. 

Частният съдебен изпълнител Гергана Стойнева от Камарата на частните съдебни изпълнители – Благоевград обяви за публична продан голям апартамент – мезонет в самостоятелна сграда на ул. „Дунав” в Гоце Делчев, собственост на Мехмед Капанък от с. Брезница, община Гоце Делчев, който е управител на известната в региона колбасарска фирма „Меркез”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене