Нова акция срещу магистралките на входа на Благоевград: Травеститът Галена в полицейски капан, компания и прави старата й колежка

_thumb

Красавицата от входа на Благоевград, травеститът Галена, днес попадна в полицейски капан, това се случи по време на полицейска акция, съвместно с районна прокуратура. Два дни Галенчето не бе на работа, но още с появата си днес ченгетата я прибрали.

От Кресна пък е доведена най-старата магистрална труженичка. Двете минаха на преглед в Спешно отделение и ще престоят известно време в полицията, за да разпишат поредното си предупреждение, че Благоевград не ги иска на входа си. Миналата седмица Галена отърва ареста, защото не беше на работа, днес обаче не и се размина.

Травеститът Галена е най-печелившата проститутка на магистралата, дневно обработва по минимум 4 -има тираджии. Тя е категорична, че няма срамна работа, полицаите не са прави, че им пречат да упражняват занаята си. Обаче разпореждането на районна прокуратура, е всички по трасето да бъдат задържани и предупредени.

П. Петров/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене