ВИДЕО: 3 800 лв. събраха снощи ротарианците в Гоце Делчев за подкрепа на децата – СНИМКИ

ROTARI1Сумата от 3 800 лв., бе събрана снощи на изискан благотворителен бал, който бе организиран от Ротари клуб Гоце Делчев. Пролетните балове на ротарианците в Гоце Делчев са вече традиция, като всека година, инициаторите я посвещават на някаква кауза. „За жената и цветята, за да зарадваме децата“ – това бе насловът на тазгодишният благотворителен бал на неврокопските ротарианци. Да се наберат средства за организиране на детският празник на първи юни в градския парк с много забавни преживявания през целия ден деца и възрастни, бе целта на снощната инициатива на ротарианците.

Да участват в благотворителната инициатива на Ротари клуба, на проления бал бяха поканени основно жени от Гоце Делчев и района успешно развиващи собствен бизнес.

На празничната сцена, за да поддържат доброто настроение, се изявиха талантливи деца от града и района, заели престижни класации в различни конкурси за детски таланти на национално и международно ниво. Млади хора дефилираха в специално ревю за да покажат модно облекло реализирано по дизайн и изработка на местни студия, собственост и ръководени от жени. По-късно, повечето от представената колекция бе разиграна на търг. На търг бяха разиграни и скъпи бижута ръчна изработка, маркова козметика, както и кулинарни изкушения, предоставени безвъзмездно от успели жени от неврокопско.

От разиграният търг и томбола, бяха събрани 3 800 лв., което бе първият етап от подготовката на Ротари Клуб и община Гоце Делчев да отпразнуват предстоящият първи юни – ден на детето.

ROTARI2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене