Хороскоп за 28 март

зодии

ОВЕН
За Овните този събота е доста успешна. Много от вас настойчиво размишляват по финансови проблеми, но сега ви се дава възможност за реализация в сферата на професията или бизнеса ви. За някои от Овен е наложително да инвестират известна сума в делата си, за да се надяват на добро развитие. Без опасения можете да го сторите.

ТЕЛЕЦ
Притесненията на Телците водят до безсъние и понякога до мрачни мисли. С такава нагласа мнозина от вас днес ще имат оживен спор с колегите си или тези от бизнеса. Не е сигурно, че ще постигнете желания от вас резултат, но за момента няма от какво да се опасявате, тъй като имате професионална стабилност.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятен ден е събота и повечето от вас ще съумеят нелошо да се справят с делата си и да постигнат резултати, които ще ги задоволят. Не може да се говори, че ви липсват проблеми, но имате възможност да ги разрешите положително. Някои ще проведат оживени спорове в дома си.

РАК
За представителите на Рак днес не е трудно да постигнат намеренията си, защото у повечето от вас се вижда ясно изразена решителност. Към това може да се прибави и фактът, че съдбата ще ви помага за осъществяване на делата, към които се стремите. Денят е показателен и с професионални успехи, които надвишават досегашните.

ЛЪВ
Повишена е емоционалната и любовна настройка на мнозина от родените под Лъв, но днес няма да имате успех в това отношение. Дори би трябвало да бъдете по-сдържани, за да не се стигне до раздяла с любимия човек или отношенията ви да бъдат накърнени.

ДЕВА
Събота е много добър ден, който много лесно можете да пропуснете, ако се ориентирате към любовния стил на живот. Трябва твърдо да застанете на делови позиции и да действате по категоричен начин при решаване на един или друг проблем. Действайте по делата си и знайте, че много скоро ви предстои благоприятна и положителна промяна.

ВЕЗНИ
Предмет за размисъл днес оказват хората от приятелския кръг, с който мнозина от вас трябва да осъществяват начините си на контактуване по линията на най-малкото напрежение. Денят носи добри характеристики за плодотворна дейност, но някои от вас ще се опитат да решат задкулисно делата си.

СКОРПИОН
Ясно е за всеки, че активността е тази, която може да е реализиращият фактор за деловия ден. И днес повечето от Скорпион са активни и стремителни в действията си. По отношение на професията си едва ли ще се изявите така категорично, както в обществените контакти, които сега за вас се явяват определено като много положителни.

СТРЕЛЕЦ
Събота е изключително положителен в професионален смисъл. Трябва да се активизирате за действия до постигане на краен успех. Добри възможности имате във връзка с преговори, пътувания или дела, свързани с вашия бизнес. Трудностите в събота са по отношение на контакти с хора от вашето обкръжение. Денят предразполага към мързелуване и занимания с любими неща. Осигурете си спокойствие и релаксирайте.

КОЗИРОГ
Радостни новини ще получите днес при контактите си, в повечето случаи те имат отношение лично към вас или към вашия бизнес. Работният ден за някои може да се окаже печеливш само при положение че проявите далновидност и съобразителност и довършите задачите си. Мнозина се стремят към любовно общуване, но само в желанията и мислите си, и не предприемат на практика нищо, което да ги окрили.

ВОДОЛЕЙ
Стегнати и енергични са днес родените под Водолей, но трябва по-прецизно да изградите личния си план за действие през деня. В противен случай ще последва безредие, което няма да помогне за решаването на нищо. Интересни контакти ще имат мнозина от вас днес и няма да липсват добри предложения, но трябва да бъдете предпазливи. Повече слушайте, по-малко говорете, обсъжданията да стават с конструктивен диалог.

РИБИ
Събота е благоприятен за реализация в сферата на обществените и личните контакти, както и в професионалните и бизнес нива. Общо взето, може да се каже, че денят е обикновен, но с добри възможности, които с немного усилия можете да организирате. Разговорите с шефовете ви за професионалното ви развитие ще завършат с личното ви успокоение, тъй като ще ви бъде направено предложение за по-висока позиция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене