Топ Преса: Целият Петрич пита: Как така „немият“ ни депутат Митко Танев не спира да печели европроекти! И кмет иска да става… защо да печели още?

18

Ваня ГЕОРГИЕВА

„Първата писта на Петрич за печелене на еврофондове – депутатът Димитър Танев, чийто глас никой не е чул в парламента, сега е фаворит за кмет на Петрич. Явно нещо го стяга в Народното събрание и го тегли към изпълнителната власт повече, отколкото законотворческата”, смятат десетки петричани. Те се питат: „Ако не е рекордьор в надпреварата за пари от Европа, дали ще стои в ГЕРБ, дълбоко се съмняваме”, заключават те.
Все още не е решено кой ще бъде издигнат за кандидат-кмет на Петрич от името на ГЕРБ, казва народният представител инж. Димитър Танев. Според него е най-добре бъдещият кмет на южния град да бъде от една партия с народните представители от града. „Но който и да бъде избран, ще трябва да работи с депутатите от Благоевградски избирателен район, интересите на Петрич трябва да са над всичко”, категоричен е Танев.
„Съсобственик съм на фирма „Титроника”, ако някой може да покаже документи, в които да пише, че фирмата ми е участвала по каквито и да било обществени поръчки в града”, така инж. Димитър Танев коментира обвиненията, че се е облажил по някакъв начин от властта, която в момента е в ръцете на ГЕРБ МАКАР ДА НЕ СПОМЕНАВА ЧЕ ПОЛЗВА БУФЕРНИ ФИРМИ ОТ САФИЯ КАТО „ Имин МеНИДЖЪР“ ЕООД и Храс Инвестмънт ООД.
Димитър Танев на последните местни избори бе кандидат за кмет, но загуби. После бе свален от шеф на ОбС и остана редови съветник.

Следва
продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене