Днес избират „Жена на годината на Благоевград – 2015“

109489-jena-na-blagoevgrad-2015

Днес ще се проведе церемонията по награждаване в конкурса „Жена на годината на Благоевград – 2015”. Събитието ще започне от 18:30 часа в зала „22 септември” в Благоевград. Победителката ще бъде определена от журито на конкурса в лицето на организаторите от Женско благотворително дружество „Македония” и клуба „Жена на годината”, в който членуват досегашните носителки на титлата.

„Тази година журито номинира 10 изключителни благоевградчанки. Номинирани са за тяхната всеотдайна работа в полза на обществото, за тяхната благотворителност. Всички те винаги се стараят да останат в сянка и далеч от медиите, затова повечето от нас не са чували за тяхната дейност, но хора, на които те помагат, намериха начин през този конкурс да изкажат своята признателност и благодарност”, сподели в навечерието на церемонията един от организаторите Светлана Йорданова, от Женско благотворително дружество „Македония”.

 

За 2015 година бяха подадени 134 номинации, журито разгледа всички и избра десет от тях, които ще бъдат наградени на официалната церемония днес. Ето имената на номинираните в конкурса „Жена на годината на Благоевград за 2015 година”:

  1. Лидия Томова – Чимева – ръководител на танцов състав „Блясък”
  2. Ани Кокарешкова – бизнес дама благотворителка
  3. Саша Ласина – клуб „Бодрост”
  4. Елена Бърдарска – преподавател и общественик
  5. Виолета Стойчева – начален учител
  6. Тинка Андонова – благотворителка
  7. Таня Браткова – кръводарител
  8. Даниела Донева – художник
  9. Мая Дамянкина – директор на ОДК
  10. Бонка Ичкова – преподавател

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене