Разкъсана облачност в Югозапада

времето

Днес от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява, в западните райони на страната до предимно слънчево. До обяд в Централна България ще превалява сняг. В следобедните часове в източните райони ще превалява дъжд. Там и северният вятър ще се усили – до умерен. Максималните температури ще са предимно между 3° и 8°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 6°, а минималната (-1°), за Банско 4°/-1°, Разлог 5°/-1°, Дупница 6°/-1°, Кюстендил 7°/-1°, Перник 7°/-1°, Гоце Делчев 7°/0°, Сандански 5°/-1° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 5°, а минималните до (-1°).

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

В планините ще бъде облачно, до обяд все още с валежи от сняг, но през деня от запад на изток валежите ще спират и облачността ще се разкъсва. Ще духа умерен и временно силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра – около минус 9°. 

Над Черноморието ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд, главно в следобедните часове. Максималните температури ще са между 6° и 8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене