Съпер скандално: Бившата царска депутатка Марияна Дикова прецака брата на покойния Данко Ангелов в общия им ВЕЦ!

фсдфсфсдфс

Марина Дикова е родена в Благоевград. Завършила е право в СУ а преди това педагогика. Преди 2001 година, когато е избрана за първи път за депутат от родния си район, тя е работила там като юрисконсулт в общината.

Професионални-ят й път е свързан с местното самоуправление и регионалната политика. Работила е с почти всички неправителствени организации, чиято дейност е посветена на местното самоуправление. Била е депутат и зам.-председател на НДСВ.

Сега Дикова рядко си идвала в Благоевград, твърдят местни.

През август 2011 г. името на бившата царска депутатка заедно с това на брат й, популярния съдия-изпълнител Александър Цанковски, бе замесено в скандал, завършил с акт. Тогава става ясно, че Дикова, Цанковски и първите им братовчеди, членовете на БСП – братята Данко и Владимир Ангелови, са съдружници в обща фирма „А и А” ООД. Братя Ангелови са управители, Дикова и брат й са съдружници. Кой по колко дяла има не е ясно, тъй като е имало прехвърляне на дяловете и нова пререгистрация В КОЯТО ПОКОЙНИЯТ Данко Ангелов и братът му са прецакани като собственици, заради неуредени договори отношения между съдружниците сочи справка в съдебните регистри. Интересно е, че въводът на владение е извършен от съдия Цанковски, който от друга страна им е съдружник. Съдружниците в онзи момент изграждат мини-ВЕЦ на река Бистрица над Благоевград, който днес работи в полза на бившата депутатка, съдията и подставени лица на новите им съдружници, близки до властта.

От Инспекцията по труда направили проверка и съставили акт насъдружниците за нередовен трудов договор на един от строителите на ВЕЦ-а, но и този случай щателно е потулени и виновни няма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене