Лична Драма: Баскетболистът от школата на „Пирин“ Асен Марчин: Съпругата ми Надежда изненадващо преди месец и половина изостави 5-годишния ни син Димитър и избяга, не звъни, крие се…

52766-632x358

Спортистът, баскетболист от школата на „Пирин“, Асен Марчин поиска думата в „Струма‘, за да разкрие за личната си драма с думите: „Изумен съм от поведението на съпругата ми Надежда, преди месец изведнъж изостави пет годишният ни син Димитър, избяга от дома, не полага ни­какви грижи, не звъни и се крие от детето“.

Младият мъж превъзмогна гордост си и с мъка разказа за случилото се със семейство­то му: „До последно не можех да повярвам, че това се случва точно с мен, бяхме едно нор­мално, щастливо семейство, живеем заедно вече 6 години. Още не мога да проумея, че же­ната, с която сме преживели толкова хубави мигове, е спо­собна да злоупотреби така с мен и детето ни. В един момент през септември изчезна, прос­то ми остави писмо да се гри­жа за сина си и че знаела, че той един ден ще й потърси смет­ка за действията й. Останах стъ­писан от прочетеното, нищо не подсказваше в поведението й за подобни намерения.

Една седмица не знаех нищо за нея, отидох до Велинград при майка й и тя ме успокои, че се чува с нея, но й трябвало малко време. Когато се свързах по те­лефона с Надежда, тя ме излъ­га, че по същото време е била извън Благоевград, но аз научих, че през цялото време е била в града. Звъннах й, защото детето бе разстроено, а тя въобще не се интересува, дори си позво­лила да изтегли детските надбав­ки, които се полагат на Митко. Не зная какво иска, остави де­тето, което постоянно пита: „Къ­де е мама?“. Лъжех го, че е на работа до късно и затова закъсн­ява, да ляга и да спи спокойно… че ще види мама утре, и така ден след ден… Завчера, когато взи­мах сина си от детската гради­на, от учителките разбрах, че де­тето само е разказало за случ­ващото се и споделило,че мама не му се е обадила по телефона дори за именния ден.

Объркан съм, дори подадох молба за развод, но я оттеглих, защото ме помоли. Вчера ми из­прати съобщение, че иска да чуе Митко, ако е покрай мен. Вед­нага я набрах и й казах, че дете­то е до мен, и дадох да говорят, но тя продължава да ни лъже… Доскоро работеше като серви­тьорка в барче в кв. „Еленово“, но разбрах, че е напуснала.

Наближават светли семейни празници – Коледа и Нова годи­на, държа на нея заради сина ни, но тя повече от месец ме лъ­же и злоупотребява, а носи името на моя съпруга, и не же­лая повече да съм с нея.

Благодаря за моралната под­крепа и грижите на майка ми Павлина и баща ми Димитър, както и на всички приятели, които са до мен в този труден момент, сега съм и без работа, доскоро работех като шофьор, но трябва да съм до детето си, защото то има нужда от мен“.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене