КОГАТО ТОП ПРЕСА ГОВОРИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЛУШАТ! Въпреки упорството на Алиосман Имамов падна главата на шефа на Басейнова дирекция – местният политик от ГЕРБ Красимир Роячки седна на неговия стол!

сасасас

Преди два дни директорът на Басейнова дирекция „Западно- беломорски район“ Благоевград инж. Чавдар Молов е получил заповед за освобождаване от поста, нещо което вестник Топ Преса писа че предстои преди няколко седмици . За­поведта за отстраняването му е връчена в Министерството на околната среда и води­те, докато той все още е в отпуск по бо­лест. Чавдар Молов не ходи на работа от месец ноем­ври миналата година, когато получи теж­ка травма на рамото, което според слухо­вете в институ­цията е пълна манипулация и е под сериозно съмнение.дасаас

Въпреки все още продължа­ващия болничен отпуск Молов е получил заповед за прекра­тяване на правомощията му като директор. Инж. Чавдар Молов зае поста директор на Басейнова ди­рекция „Западно- беломор­ски район“ през месец август 2013 година, след което се яви на конкурс и през декември същата година сед­на в шефския стол официално под давлението и протек­циите на депутата Алиосман Имамов. В момента дирекцията в Благоевград остава на автопилот до назна­чаване на временно изпълняващ длъж­ността директор.

През последните че­тири месеца времен­но начело на дирек­цията беше инж. Олга Тунева, която замест­ваше отсъстващия по болест инж. Молов.

В момента обаче все още няма заповед, която да определи кой да изпълнява ръководните функции до на­значаването на нов директор. За нов директор на Басейновата дирекция се спря­га името на Краси­мир Роячки, както вестник Топ Преса пръв писа. Той е общински съвет­ник в Благоевград от групата на ГЕРБ и председател на комисията по Икономика и приватиза­ция. Дали обаче той ще заеме мястото на инж. Молов ще ста­не ясно след провеждането на конкурс за поста.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене