Любовен хороскоп за 16 – 22 март

4f66194d7f7e664b31c631079fb01c0c

През тази седмица в сектора на любовта започва истинска буря, но от положителни събития. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще се чувстват на крилете на любовта. Вижте какво ви очаква.

Овен
През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно пейзажа във вашата връзка. За щастие, след петък ще имате възможността да коригирате грешките и да прекарате повече романтични моменти насаме с любимия човек.

Телец
Вие сте красиви, секси, привлекателни и знаете това. Във вторник вашата управляваща планета Венера, ще навлезе в знака на Телец и ще се задържи там до 11 април. Това ще даде тласък на вашите магнетизъм и увереност и ще ви помогне по-лесно да привлечете любовта към себе си.
На отсрещната страна ще й бъде доста трудно да ви отхвърли. Периодът е подходящ за започване на диета, спорт и промяна на външния вид.

Близнаци
Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на кратко пътуване, в което да се преоткриете заедно с партньора. До 11 април ви очаква положителна енергия в сектора на любовта.

Рак
Социалният живот на Раците ще се превърне в щастлив фокус и ще донесе потенциал за романтично блаженство. Вселената ще ви окаже цялата си подкрепа и ще ви срещне с някоя интересна личност. От друга страна има възможност между вас и близък приятел да започне нещо красиво и романтично.

Лъв
Очаквайте положителни промени в интимния живот. След петък може да се чувствате по-удобно да споделяте най-дълбоките си фантазии с вашата половинка. Не се страхувайте да говорите, защото е много вероятно и вашият партньор да разкрие пред вас своите копнежи.

Дева
Ако търсите любовта, до 11 април ще имате възможността да се запознаете с някой, който улавя вниманието ви, не защото имате много прилики помежду ви, а заради различията. Различията може да идват от това че живеете далеч един от друг, или той има уникална философия за живота, която вие считате за интересна. Но ако имате половинка до себе си, след петък очаквайте положително развитие между вас.

Везни
Ще настъпят промени в сектора на любовта, които няма да са положителни. Динамиката на партньорството и вътрешни проблеми са теми, които ще продължат да изискват вашето внимание и решение. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Скорпион
Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Във вторник, планетата на любовта Венера ще влезе в сектор на взаимоотношения и ще се задържи в тази диаграма до 11 април. За обвързаните Скорпиони това ще донесе допълнително хармония и чувственост.
Ако нямате половинка до себе си не се тревожете. Звездите показват, че съвсем скоро има потенциал да срещнете нова любов.

Стрелец
Имате още няколко дни, в които да се порадвате на благоприятната позиция на Венера. След вторник вниманието ви ще се фокусира повече върху работата и здравето. Някои от Стрелците ще бъдат изправени пред офис романтика.

Козирог
Пригответе се за романтика! Във вторник Венера ще влезе в сектора на любовта и ще се задържи там до втората седмица на април. През това време ще имате изобилие от космическа подкрепа да се запознаете с някоя нова интересна личност или ще затвърдите любовната си връзка. Обвързаните Козирози ще се чувстват така, сякаш са на крилете на любовта.

Водолей
Ако скоро сте започнали нова любовна връзка, периодът е подходящ да представите вашата половинка пред семейството си. След вторник започва период, който ще ви даде мощна подкрепа в сектора на любовта. Ако правите планове за общо съжителство, сега е моментът да се съберете под един покрив.

Риби
Голям романтичен потенциал има и за Рибите. Ще ви бъде лесно да общувате с любимия човек, а тези от вас, които търсят нова любов, нека бъдат готови за едно ново вълнуващо начало./az-jenata.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене