Вангелия Иванова застана начело на Басейнова дирекция – Благоевград

1286010580.baseinova_direkciq-2

Вангелия Иванова е новият директор на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ Благоевград. Заповедта й за назначаването пристигна по факса в четвъртък следобяд, а вчера тя официално встъпи в длъжност и се представи пред всички служители на дирекцията.

Иванова застава временно на поста до провеждането на конкурс. Тя влиза в кабинета на инж. Чавдар Молов, който получи заповед за освобождаване от поста на 10 март. Вангелия Иванова е на 43 години, родена е в Гоце Делчев. От 2003 до 2013 година работи в Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“, като постепенно се изкачва в йерархията до началник на отдел. През 2013 година напуска по собствено желание и започва работа в София.

Назначението на Иванова е до голяма степен изненадващо, защото досега името й не бе спрягано в публичното пространство за шефския пост. Сега тя се превръща в един от основните претенденти за шефския пост след конкурса, заедно с Красимир Роячки, който е общински съветник в Благоевград от групата на ГЕРБ. Своите амбиции за началническото място е заявил и инж. Евгений Терзиев, който също е подкрепян от партията на Бойко Борисов. 

Кой обаче ще заеме мястото, ще стане ясно след конкурса, който още не е обявен от Министерството на околната среда и водите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене