Линдзи Вон за пръв път влезе в апартамента си на Голфа край Разлог

55

Йордан Каназирев подари огромен букет на Линдзи Вон

57
Ски звездата видя за пръв път апартамента си

 

Три години след като стана притежател на апартамент в комплекс „Пирин голф енд кънтри клуб“ край Разлог, Линдзи Вон за пръв път прекрачи прага му. Четирикратната носителка на Световната купа по ски алпийски дисциплини видя апартамента си завчера, преди да отпътува за София. По стара българска традиция тя бе  посрещната от екипа на комплекса с хляб и сол, след което с интерес разгледа апартамента си, който получи през 2012 г. като награда по време на Световното първенство по ски „Банско 2012“, когато се окичи със златото.

От фирма „Балканстрой“, която е била един от основните спонсори на първенството в Банско през 2012 г., казаха, че Л. Вон е останала доволна от апартамента. „Линдзи Вон остана впечатлена, дори съжали, че не е видяла апартамента по-рано“, каза Надежда Барбазова.

Шефът на фирмата Йордан Каназирев заедно с ключовете поднесе на ски звездата и огромен букет цветя. Линдзи Вон не скри изненадата си, когато видя, че на вратата на апартамента има табела с името й. Не скри и вълнението си, когато прекрачи прага му. Въпреки притискащото я време тя се наслади и на гледката през терасата на апартамента.

На тръгване американката заяви, че при следващото си посещение в Банско ще отседне в собствения си апартамент.

Апартаментът на Линдзи Вон е едностаен – кухненски бокс с трапезария и спалня, луксозно и стилно обзаведени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене