Не казвай „Хоп“ преди да скочиш! 1 г. по-рано новият областен лидер на АБВ Д. Атанасов: Няма да ставам лидер на АБВ, това са интриги, за да дискредитират името ми

47-01-85555555555default.jpeg
Няма да оглавявам АБВ, това заяви в края на февруари миналата година новият областен лидер на партията на Г. Първанов, петричанинът Димитър Атанасов. Изявлението си той направи в качеството си на бивш лидер на БСП в южния град. Атанасов тогава заяви, че свързването му с АБВ е интрига, сплетена от зложелатели, които искат да засегнат достойнството му и съсипят името му.

Една година по-късно, пак в края на февруари ситуацията е крайно различна. Не само, че стана част от партията на Първанов, но и бе избран за областен лидер на АБВ на конференция, проведена при закрити врата и бойкотирана от основателите на АБВ в региона Спас Велков, Александър Мановски и Владимир Димитров. Ръководството на общинската структура на партията в Благоевград бойкотира изборната конференция, заради поведението на парламентарната група на партията, подкрепила искането за огромния дълг от 16 млрд. лв.

Под сурдинка в АБВ се говори, че и до момента благоевградчани не приемат избора на петричанина за лидер. Той вчера заяви, че ще търси помирение с тях, а не разединение и ще се скъса от работа, за да изгради структури на партията в областта. Съветът ни към г-н Атанасов е: Този път подплатете думите си със съдържание и никога не казвайте „Хоп!, преди да скочите „. Успех в партийните ви дела!

П. Петрова/www.struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене