ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
Сряда е кризисен ден за Овните въпреки прекрасните възможности пред вас. Някои от вас са здравословно неразположени. Лошите новини, силни спънки или огорчения доста ви влияят, но това не може да стане причина да изпуснете прекрасната си реализация днес. Мобилизирайте се делово.

ТЕЛЕЦ
Въпреки притесненията на вътрешно ниво Телците съумяват да проявят чара и способностите си. Сряда е благоприятна и дори щастлива. Много добре управлявате финансовите въпроси и справянето ви е твърдо. Убедителни сте и на работното място, където уменията ви не остават незабелязани.

БЛИЗНАЦИ
Хубава сряда за Близнаците. Засилени са интелектуалните ви способности, а интересите ви са много. Бъдете целенасочени и прилежни към делата си. В делови смисъл сте напълно успокоени, единственият проблем за деня ви е домът и взаимоотношенията тук. Не ви липсват контакти и хубави известия.

РАК
Щастлив ден за Раците. Имате внезапни успехи, които са свързани с хазартни игри или лотария. Прозорливи сте спрямо шанса си днес и е добре да дадете начало на нещо ново. Начинанията ви ще дадат задоволяващи резултати. Смело действайте по финансови въпроси и късметът няма да ви изневери.

ЛЪВ
Сряда е прекрасна за Лъвовете. Може и да имате някакви финансови проблеми, но това едва ли ще ви вълнува днес. Ще присъствате на церемония, която изисква плащане на определена сума. Професионалното ви развитие дръпва напред, а възможностите за изява са реални. В дома обстановката се стабилизира.

ДЕВА
Девите са под впечатлението на спънки относно желанието им за път в чужбина. Това може да ви обезкуражи, но вместо да се отчайвате, бъдете по-активни и задействайте контактите. Именно при срещи и разговори ще намерите разрешение на проблема си. Не разчитайте на роднини.

ВЕЗНИ
Сряда е благоприятна за Везните и най-вече мъжете – медици, адвокати, юристи. Радостните събития не ще подминат и дамите от знака. Успехите и вас ви следват навсякъде и мнозина ще отчетат своя напредък. В службата ви очаква много работа. Ще получите подкрепа от шефовете.

СКОРПИОН
Внимавайте, Скорпиони, склонни сте към интриги и спекулативни действия. Ще имате чудесна възможност за реализация и разгръщане на силите, но не се насочвайте към примамливи операции и рисковани действия. Паричните въпроси при мнозина намират своето благоприятно разрешение.

СТРЕЛЕЦ
Сряда носи успокоение по домашни проблеми. Някои Стрелци ще заминат за чужбина, най-вероятно по финансови причини. За вас от особено значение са контактите и ако бъдете по-настойчиви за срещи и разговори с приятели, ще се осветлите по интересуващите ви въпроси.

КОЗИРОГ
Много щастлив ден за Козирозите. Със своята положителна характеристика сряда влияе благоприятно и върху дейността на бизнесмените. Успехите следват един след друг, ще постигнете договорености с чужбина. За финансов проблем се налага консулт с адвокат или юридическо лице.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите са много прилежни и стриктни в работата си, но ще се дразнят от отношението на околните към ангажиментите си. Не ги съдете строго и дори не коментирайте поведението им. Те не заслужават вниманието ви. Оставете се на естествения ход на развитието на деня.

РИБИ
Рибите няма да бъдат подминати от щастливите аспекти в сряда. Има криза само във финансите, но ако се възползвате от тенденциите, които ви се предоставят, скоро ще разрешите и този проблем. Много работа ви предстои у дома, отдайте предпочитанията си на срещи и контакти.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене