КУРИОЗ! Бивш автоинструктор от Джерман открадна кола на съселянин, напълни резервоара на бензиностанция в Дупница, не плати и попадна в полицията

64617-632x358

Бивш автоинструктор от дупнишкото село Джерман открадна лекия автомобил на съседа си, пропътува 15 км до Дупница и зареди гориво  за 130 лв.

51-годишният Александър Апостолов видял паркирания автомобил „Опел Вектра” пред къщата на съселянина му Георги Георгиев с ключове на таблото, качил се и потеглил за Дупница. Стигнал до жк „Бистрица” в града и спрял да зареди на близката бензиностанция. Поискал да налеят гориво за 130 лв., тъй като бил решил да пътува за Кюстендил. Апостолов се засуетил при плащането, работникът на бензиностанцията се усъмнил, че клиентът изобщо ще извади пари за горивото и натиснал паник-бутона. На място пристигнали полицаи. Александър Апостолов, като ги видял, избягал.

Наложило се зареденото горивото да бъде източено от резервоара на опела. През това време чрез масивите на КАТ униформените установили, че лекият автомобил е собственост на Георги Георгиев от село Джерман и го извикали да си вземе колата. Той така и не бил разбрал, че опелът му бил откраднат. Полицаите заловили Александър Апостолов и след двучасов разговор го освободили.

Това е втората кражба на кола, извършена от Апостолов. Преди време откраднал лек автомобил на свой съселяни и отпътувал с него за Кюстендил, където е открит от полицаите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене