Хороскоп за 28 февруари

зодии

ОВЕН
Събота е малко напрегнат в делово отношение. Не е изключено внезапна промяна в обстоятелствата да ви извади извън релси. Бъдете сдържани и избягвайте конфликти, иначе ще навредите не само на другите, но и на себе си. Късметът ви днес е съсредоточен във финансови сфери.

ТЕЛЕЦ
За вас се очертава повод за празнуване, но под влияние на емоции сте застрашени от допускане на грешки. Бъдете предпазливи и търсете изчерпателна информация по въпросите, които ви засягат лично. Хубаво е да бъдете решителни и гъвкави при общуването.

БЛИЗНАЦИ
Нервно започват Близнаците работния ден, силно застрашени сте от прибързани действия, грешки, конфликти. Особено деликатни се налага да бъдете на работното място. Пазете се от случайни сблъсъци с влиятелни мъже. Главното е да владеете себе си, за да владеете и положението.

РАК
Ако се чувствате здравословно неразположени, то днес ще се подобри състоянието ви. Събота е успешен за нови начинания, а не липсват действителни новости в живота ви. За някои те са от любовно естество, за други – делови. Желанията ви със сигурност започват да се осъществяват.

ЛЪВ
Деятелни сте и ще се радвате на постиженията си. Въпреки че не са изключени парични приходи, старайте се да не харчите много. Възможно е да се увеличат изискванията спрямо вас, но се въздържайте от спорове с влиятелни личности. Не изпускайте от поглед главната цел.

ДЕВА
Събота е доста напрегнат – и в делово, и в лично отношение. В деловия живот възникват нови възможности за реализация, но постиженията едва ли ще са лесни. Освен това злословията спрямо вас също ви влияят зле. Бъдете предпазливи в контактите. Не е изключено да пострадате от лицемерие.

ВЕЗНИ
За вас събота е нервен ден. Бъдете въздържани и много внимателни да не допуснете грешка. Не взимайте важни решения, не слагайте край на връзка, не действайте припряно. Неприятностите ви са съсредоточени вкъщи, но ако разрешите проблемите, ще имате ползотворен ден.

СКОРПИОН
Необходими са еластичност и комбинативност в действия, в мислене и поведение. Контактите ви може да ви изненадат неприятно, избягвайте конфронтации. Особено застрашени са професионалните ви позиции. Мнозина ще вземат важно решение, свързано с отношенията ви с любовния партньор.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците спешно ще действат по финансови въпроси. Не е изключено и пътуване в тази връзка. Бъдете по-умерени в поведението си, защото може да създадете впечатление за агресия там, където не желаете. Много успешен ден в професионален аспект, ще ви направят предложение, на което няма да можете да устоите. Но все пак останете верни на интуицията си.

КОЗИРОГ
В събота се изисква повече предпазливост от ваша страна, особено по отношение на любовни и семейни дела. Ако изпуснете нервите си от контрол, може да се окажете в много неприятно положение. Финансовите ви дела днес ще претърпят пълен крах. Търсете удовлетворение в професията. Ще вземете важно решение, което се отнася до бъдещото съжителстване с половинката ви.

ВОДОЛЕЙ
Събота поставя край на един етап в живота ви и начало нов, по-добър. При повечето от Водолей – любовен шанс. Денят е със силни любовни вибрации, които може да се материализират в желан контакт. Професионален успех и удовлетворение. Някои от вас ще присъстват на някакво тържество, което ще ги зареди емоционално. За мнозина хубавите моменти днес ще са повече, а също така и поводите за радост.

РИБИ
Делата ви бавно започват да се пооправят и мнозина може да очакват успех в лично отношение извън професионалните ангажименти и лично засягат деловите ви задачи. Радостен и приятен е професионалният ден, където имате протекции и уважението на шефа. Финансовото положение за деня не е добро, възможно е да загубите немалка сума, което е лошо за вас поради факта, че порфейлът ви е доста изтънял и разчитате на всеки лев.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене