Днес се проведе Оперативното бюро за организиране на поредното издание на събора за народно творчество „Пирин пее“

пирин пее работна среща

Днес се проведе първата работна среща на Оперативното бюро за организиране на поредното издание на събора за народно творчество „Пирин пее“. Както вече беше анонсирано, той ще се проведе на 2 и 3 август в м.“Предела“. Една от вечерите му ще бъде посветена на 1000 – годишнината от битката на войските на цар Самуил и Василий II в Ключката клисура, съобщи зам.областният управител Костадин Дурчов, който е председател на Оперативното бюро.

Негови заместници по оперативната подготовка на XIV събор „Пирин пее“ са Дияна Атанасова – главен секретар на областната администрация и Венцислав Гърменов – зам. кмет на община Разлог.
В подготовката и провеждането на събора ще участват Регионалният исторически музей, РТВЦ-Благоевград, Радио Благоевград, Ансамбъл „Пирин“, ОД на МВР, ЧЕЗ, ВиК, РЗИ, ОДБХ, Пътно управление.
На първото заседание на бюрото бяха определени работни групи и отговорници за протокол и пресцентър, контрол и информация, обществен ред, водоснабдяване и електроснабдяване, организиране и контрол на временни търговски обекти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене