Учителите в ОУ „Петър Берон” в Лъжница: Не е вярно, че училището ни се руши и че директорът ни се държи непристойно!

_thumb

Здравейте, уважаема редакция на вестник „Топ Преса” и „Струма”,

Ние, учителите от ОУ „Петър Берон”, с. Лъжница сме дълбоко възмутени от неверните данни, поднесени във вашия вестник на 25.02.2015 г.

Предполагаме, че сте били подведени от хора, които имат скрити интереси, гонещи лично отмъщение спрямо директора ни Славей Чешлиев и не на последно място, целящи дестабилизация на учебния процес в училището.

За нас като колектив, работещ вече почти три години с ръководителя ни Чешлиев, е непонятно и меко казано странно как въобще някой може да скрои такъв грозен сценарий и то използвайки децата.

Ние твърдо заявяваме, че в училището ни никой не си позволява такова отношение към децата, а още по-малко неговият директор.

Относно материалната база в училище искаме да споделим, че откакто г-н Чешлиев е наш директор, училището ни всяка година се обновява и имаме все нови и нови придобивки. Последната такава придобивка е инвалидна платформа – асансьор, специално изграден за деца в неравностойно положение. Класните стаи постоянно се обновяват, спечелен е проект за парна инсталация в училището ни и такава ще бъде построена за следващата учебна година.

В този дух искаме да апелираме към всички, които целят да извлекат някакви политически дивиденти като дестабилизация на учебния процес, грубо манипулирайки своите деца, да спрат да го правят, защото училището е място, където се възпитават и обучават нашите деца.

СЛЕДВАТ ПОДПИСИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ И ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ ОТ ОУ „ПЕТЪР БЕРОН“  СЕЛО ЛЪЖНИЦА

7888

8788787

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене