Ексклузивно! Народният представител и лидер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, Георги Андонов проговори!

георги андонов

» Кой ще е кандидат на ПП ГЕРБ- Гоце Делчев?

» За вътрешнопартийните битки.

» Къде е истината – Кой? Кой? Кой? Предложи Весо Петков за бъдещ кандидат за градоначалник от партията на Бойко Борисов…?

» Истината днес само във вестник „ГРАДЪТ“!

Преди месец време вестник Топ Преса – юго­западният таблоид пусна в публичното простран­ство политическия слух, че известният даскал по физическо възпитание от НПГ „Димитър Талев“ – Веселин Петков – Дон Жуан се стяга сам за кандидат-кмет на град Гоце Делчев от ПП ГЕРБ. Уж политическият слух поро­ди истински сътресения в политическото прос­транство на града и роди доста митове и легенди. Едно е сигурно – от целия този виртуален „бълвоч“ се прокарва голяма доза истина. За да прецени обаче нейните параметри, ние от вестник „Градът“ решихме да „пием“ вода от извора и да разберем реално как стоят неща­та. За целта се свързахме с народния пред­ставител и ли­дер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, Георги Андонов и му зададохме няколко въпро­са.

Господин Ан­донов, къде е ис­тината в слухо­вете, че Веселин Петков, извест­ният даскал по физическо и чи­новник в София се стяга за кмет на град Гоце Дел­чев?

Трудно ми е да коментирам слу­хове, още повече че ги научавам от вас, медиите. В централата на ПП ГЕРБ – град Гоце Дел­чев, никога не е постъпвала официална информация за подобни „намерения“ или „желания“ от страна на въпросния господин Пет­ков. Уважа­вам човека като добър преподава­тел, познаваме се, но никога не сме во­дили разго­вор за тази тема. Изне­надан съм от появила­та се инфор­мация, да си призная ис­крено.

– А какви са настро­енията в ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, за бъ­дещите местни избори?

– Всич­ки зна­ем, че ПП ГЕРБ е изклю­чително дисцип­линира­на и ко­ректна партия, която спазва до запетая закони­те, своя устав и приетите партийни правила. Що се отнася до местния вот, ще кажа, че е прекалено рано да говорим каквото и да е било. Нито от централата са спускани препоръки, по които трябва да работим за евентуални номинации за кандидат-кметове, нито има някакво местно пар­тийно решение. Всичко останало са просто при­казки с достоверността на „махленска информация“.

А къде е истината в една друга хипотеза, че в ПП ГЕРБ има доста нега­тивни настроения срещу спускането на евентуални „парашутисти“ отвън като кандидат кметове, каква­то е тази с Весо Петков, и че местната структура на партията им вече своя готова номинация и това е общинският съветник Костадинка Богданова?

Госпожа Богданова е изключителен професио­налист и кадърен човек. Тя заслужава да бъде но­минирана не само за кмет, но и за други отговорни постове. Официално ре­шение и дори коментар по въпроса в ПП ГЕРБ – няма. Заявявам го катего­рично и пак ще припомня, че преди да говорим за каквато и да е номина­ция или решение, трябва да получим препоръките и становището на нацио­налния съвет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене