Топ Преса продължава да помага на читателите си!

Peiki-Predi_Sega
Наскоро Топ Преса публикува материал в читателската ни рубрика “Искам Думата” в която, хората изразяват своите мнения по теми които ги вълнуват, а ние като медия отразяваме техните проблеми и се опитваме да им помогнем. Припомняме ви писмото на наш читател:

“Здравейте Топ Преса, обръщам се към вас, защото ви чета редовно и знам че моето писмо ще бъде прочетено от много хора. От както се помня живея на улица “Шишман”, в центъра на Благоевград… За тези, които не знаят ще уточня, че това е улицата, между двата моста над пазара. Става дума за трите блокчета от някогашния комплекс “Пролет”, поне така ги наричахме. Там, където беше и любимата на всички деца сладкарница “Горска поляна”. В блокчетата живееха големи хора: арх. Димитър Стоилов, автор на проекта за реставрация на кв. “Вароша”, Константин Цеков от ФСБ, Николай Шарков – На чиято земя са построени къщите на Горно Бараково – махалата над река Струма, там било първия чифлик, и днешната махала Шарков чифлик (квартал Левски), Режисьора и сценарист Динко Велчев, а от няколко години тук живее и народния изпълнител Иван Дяков. Беше много хубаво, спомени много… Млади майки с бебешки колички насядали по пейките, градинки с цветя, дечица с велосипеди… Сега елата да видите какво е… Ужас?!”

Г-н Стефанов се оплакваше, че тревните площи са се превърнали в паркинги, а пейките са отдавна изпочупени. След като публикувахме материала е имало бърза реакция от страна на Община Благоевград и са били монтирани нови пейки, ние разбрахме за това от новото писмо на нашия читател Кирил Стефанов.

“Здравейте, Топ Преса пиша ви отново, но този път няма да ви се оплаквам…
Искам да ви благодаря за това, че след вашата публикация в рубриката “Искам Думата”, Община Благоевград изпрати работници от фирма „Биострой“, които ни монтираха дълго чаканите пейки. Благодарности на целия ви екип. Продължавайте все така усърдно да работите и да помагате на своите читатели. И защото не съм човек, който сипе само хвалби ще ви кача какво не ви харесвам… Ненавиждам това, че не сте ежедневник с който мога сутрин да пия кафето си .”

Кирил Стефанов
Благоевград

Novi_Peiki Novi_Peiki-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене