ИСТИНАТА! Какво правеха ченгетата на Попови ливади?

попови ливади

Лъжата – че нищели дрога и тайни за оръжие!

Истината – акцията за разбиване на цех за рязане на неакцизен тютюн във вилата на покойния Траханата – Попа до базата на Пиринпласт АД!

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ!

За претърсване на вили в мест­ността „Папаз чаир“ над Гоце Делчев сигнали­зира сайта ИН- ФОМРЕЖА. Ин­формацията им се оказа наполо­вина вярна, но в голямата си сте­пен пълна лъжа.

Тиражираното беше следното „Според собстве­ници на имоти в курортната мест­ност, пред почив­ните дни районът бил обходен от униформени с три джипа със софийска регис­трация. Първоначалната информация, че са претър­свани вили на неврокопски бизнесмени за наличие на наркотици, контрабандни цигари и неза­конно оръжие обаче бе опровергана от полицията. (На въпросните биз­несмени им бяха споменати дори имената и те по съответният ред ще си търсят правата в съда).

От пресцентъра на ОД МВР – Благоевград, заявиха специал­но за Топ Преса, че в курортната местност не е провеждана по­лицейска операция. Междувре­менно стана ясно, че същият ден на „Папаз чаир“ полицейски патрул от Сандански е предал на колегите си от Гоце Делчев издирван мъж, срещу когото има образувано досъдебно про­изводство в РУП – Гоце Делчев. Мъжът е бил задържан в Сандански, след като не пожелал да се яви в полицията въпреки многото получени призовки. Има и още нещо, което само ние от вестник Топ Преса знаем.

А това е, че на Попови ливади миналата седмица все пак е имало тайна операция, но не от полицията, а от ДАНС. Разбит е нелегален цех за рязан тютюн във вилата на покойния Траханаро „Попа“ от град Гоце Дел­чев, която се намира в близост на почивната база на местното предприятие „Пиринпласт“. Без да спомене източниците си, Топ Преса разполага и със снимков материал от откритата продук­ция. Публикуваме ги едно към едно. Об­щото коли­чество на стоката е близо 300 кг.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене