Проблем с осветлението в Струмско

Osvetlenie_v_Strumsko-2

Струмчани отново се оплакаха от уличното осветление. В района зад кварталната поща от две седмици няма уличното осветление. “Там има 4 от по-ниските лампи. Едната не свети от доста време за това виждайки автомобилите, които поддържат уличното осветление разбрах, че фирмата която ги поддържа е ЕТ “Кенеди метал Димитър Янков” и на 26 ноември (Сряда), 2014, им писах, че една от лампите не свети повече от 5 месеца. Също им обясних, че лампата е в добро състояние, не е счупена и най- вероятно е изгоряла, но за съжаление отговор така и не получих”…  А другите три угаснаха, преди 3 седмици. В този район е ужас… Човек не може да си влезне във входа. Бездомни кучета обикалят в търсене на храна…
По- нагоре след площадката има два стълба, то единия даже вече са го счупили. Там липсват осветителните тела. Ние не сме къртици. Я проверете какво е осветлението района на ул. Броди № 20, там дето е ресторанта “Бар 7”… Красота да ти е кеф да живееш там, а 300 метра по- надолу мрак и тъмнина. Чухме, че сега щели да слагат лед осветление. Добре сложете, но се допитайте до хората живеещи в района. Елате по- тъмно да видите кои зони са най- тъмни. Уж 21 век, а ние ходим до магазина с фенерче, срамота… Тук на главната улица (ул. “Яне Сандански”) при магазина е същото, точно над пешеходната пътека лампата не свети от месец. А тая глупост кой я измисли, не знам… Да се поставят лампите на стълбовете, които щяха да са за тролеите. На тази голяма височина, над дърветата. Лятото какво да се любуваме на красивите листа, които са така добре осветени !?!

 Osvetlenie_v_Strumsko Krai Bar 7_ Sveti i prez denia

Топ Преса веднага се свърза с фирмата за поддръжка на уличното осветление, за да подадем и ние сигнал. Но от там любезно ни казаха, че договорът им е изтекъл и че те вече не сe занимават с поддръжката. Казаха ни да потърсим г-н Еленков в Община Благоевград.

Човек от екипа ни отиде в общината и се срещнал с инж. Румен Еленков – Главен експерт “Инвестиционен контрол “Електро” при Община Благоевград. Разказал за проблема на струмчани, а г-н Еленков видял на картата проблемните участъци и записал адреса. Обещал, че проблема ще бъде решен до два дни. Споменал и че в момента се подготвя цялостно обновяване на уличното осветление с нови лед крушки.

 Още горещи теми – в печатното издание на Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене