Банско участва в 21-то издание на най-сериозното туристическо изложение в източно-средиземноморския регион International Mediterranean Tourism Market в Тел Авив, Израел.


20150211_102612_resized

Изложението се проведе на 10 и 11 февруари и участието на Община Банско в него е първо. Пред туроператорските компании беше направена презентация на дестинация Банско с акцент „летен туризъм”. Щандът на курорта бе един от най-посещаваните, както от индивидуалните  туристи, така и от специализирани в туристическия бизнес фирми, което е заявка за сериозен интерес от страна на израелския пазар.

 20150210_124130_resized

„След обсъждане на Консултативния съвет по туризъм към Община Банско, бе взето решение за участие на изложението в Тел Авив. Ние търсим нови пазари, на които да предлагаме своя продукт. Израелските туристи са една много сериозна ниша за нашия курорт. Още повече, че България е добре позната там. Радващ е фактът, че посетителите на изложението сами са търсили нашия щанд и бранда Банско. Това само по себе си говори много” коментира кмета Георги Икономов.

20150210_121537_resized

1 коментар

  • Boby
    преди

    браво на Банско добре ни представя пред света

Коментарите са затворени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене