Местния печат

печат

„Вяра“

Защо шофьор и служебна кола возят всеки ден между Самораново и Кюстендил зам.-шефа на ОДП Ивайло Дамянов, а заради липса на пари се съкращават професионалисти

„На фона на беднотията в МВР заместници на началника на ОДМВР-Кюстендил Елиан Стамболийски пътуват със служебни коли, а някои имат дори личен шофьор. Защо всички си затварят очите, въпреки че всеки ден наблюдават как зам.-шефът на ОДМВР Ивайло Дамянов от дупнишкото село Самораново пътува до Кюстендил със служебна кола”, съобщиха полицаи от синдикалния алианс „Сигурност” към МВР, пожелали да останат анонимни.

ОбС шефът Костадин Костадинов атакува първия си братовчед Даниел Аттарян: Взе 3,5 млн. лв. за ремонта на Спортната зала в Дупница, а до никъде не е стигнал

Председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов вчера беше като буре с барут. Той атакува с унищожителна критика първия си братовчед и строителен предприемач № 1 на Дупница Даниел Аттарян от амвона на пленарната зала.

„Установих, че цялата сума за реконструкцията на Спортната зала е преведена на Даниел Аттарян, като цяло всичко е платено, а няма нищо направено. Само 500 000 лв. още не са му преведени. За какво говорим, какво се случва, има ли контрол върху този обект”, изригна Костадин Костадинов.

Откриха замръзнал труп на 68-годишен дупничанин в полето, синът на Георги Асенов: Баща ми е ударен, предполагам, че е убит

68-годишен дупничанин е открит мъртъв в полето, до черен път за ромската Пич махала в Дупница, намираща се между пътя Дупница – Самораново и Самоковско шосе. Тялото на Георги Илиев Асенов е намерено вчера сутринта на около 500 м от пункта на КАТ–Дупница, стадион „Бончук” и махалата, в която живеел възрастният човек. На челото на починалия е имало видима рана. Трупът е бил замръзнал.

Зашиха с 15 шева вагината на булка от Благоевград след бурен секс в първата брачна нощ

Млада дама с булчинска рокля по спешност била приета с кървене в гинекологичното отделение на МБАЛ-Благоевград. Първоначално лекарите помислили, че булката е прокървяла заради танци на сватбата, но се оказало друго нещо. Младоженците правили толкова бурен секс в първата брачна нощ, че се наложило да се поставят 15 шева на цепнатата вагина на булката.

Строителният инженер Даниела Астаткова е новият шеф на спортните обекти в Перник, кметът Иванов: Заделили сме 140 000 лв., повече няма от къде 

Строителният инженер Даниела Астаткова е новоназначеният управител на новосъздаденото общинско предприятие „Обслужване и стопанисване на спортни и туристически обекти”, което обедини старите две дружества, ангажирани със стопанисването на общинските имоти и на спортните имоти, съобщи вчера кметът на общината Иван Иванов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене