Местния печат

печат

„Вяра“

Народните избраници от Югозапада на колела: Атакистите в Дупница събират помощи за Илиан Тодоров, депутатът нямал кола, гони трамвая, Петър Петров от ЛИДЕР праши с БМВ за 100 бона, Бат Сали крета с джип за 5000 лв.

В 43-тото народно събрание се случи чудо. Сред депутатите, които се славят с най-скъпите коли в света – и лични, и служебни, има един, който никога не е имал кола и вечно ходи пеша или с обществен транспорт. Затова много голяма част от средствата му отиват за обувки. Лицето е острието на Волен Сидеров за Югозапада Илиан Тодоров, депутат от Благоевград и областен координатор за Кюстендил и Благоевград.

Бащата на Боре Силата полк. Николов: ДЗИ устрои ареста на сина ми, застрахователите влизат в комбина както с убийци, така и с хора от службите, за да не плащат обезщетения, съдим компанията за 250 000 лв.

„ДЗИ устрои ареста на сина ми, застрахователите влизат в комбина както с престъпници, така и с хора от службите, за да не плащат обезщетения, съдим компанията за 250 000 лв. Конкуренти опожариха дискотеката на сина ми заедно с оборудването. Това е 10-годишен труд в САЩ. Става въпрос за умишлен пожар. Води се дело срещу неизвестен извършител. Предявили сме иск срещу ДЗИ. Нищо чудно застрахователите да са влезли в комбина с подпалвачите, за да заключат сина ми”, това разкри през вестник „Вяра” Николай Николов, баща на благоевградския бизнесмен Борислав Николов, известен с прякора Боре Силата.

Съветникът Младен Ризов подложи крак на инвестиция за 1 млн. лв. и даде заявка за кмет, кюстендилци: Инвеститорът няма да си носи Чифте баня у дома, да ни пусне за левче на автомивката

Съветникът от РЗС Младен Ризов се засили към кметския стол на Кюстендил и е на път да спъне мегаинвестицията от 1 млн. лв. за Чифте баня. Ризов обяви официално, че ще се кандидатира за кметските избори 8 месеца преди местния вот с думите: „Ще се кандидатирам и ще работя за привличане на инвестиции”. В същото време поиска отмяна на решението на местния парламент от 3 февруари за продажба на Чифте баня по реда на Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

Натикаха за общо 7 г. в затвора братята Славчо и Сашо Петрови от Дупница за отвличането на бременната Елица

Двама братя от Дупница влизат в затвора заради отвличане на млада жена. Славчо и Сашо Петрови не се признаха за виновни, че похитиха 27-годишната Елица. Съдебният състав на Окръжния съд в Кюстендил постанови за единия от братята ефективно наказание от 4 години лишаване от свобода при първоначален режим на изтърпяване на наказанието – строг режим, а за другия – 3 години затвор.

Паника сред епилептиците в Благоевград! Лекарството ривотрил изчезна от аптеките в Пиринско, шефът на здравната каса Румен Кондев: Ще направя проверка 

Лекарството ривотрил, което се използва за овладяване на гърчовете при пациенти с епилепсия, липсва в аптечната мрежа на Благоевград, сигнализираха на „Вяра” разтревожени читатели. Притеснени, хората разкриха още, че жизненоважното лекарство го няма вече от месеци в аптечната мрежа и не заят откъде да го закупят.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене