„Паническа атака” вкарала Моника Валериева в болница

20150208.sjdrvoqqcu

Липсва ми приятелството с Андрея, споделя моделката

„Паническа атака” вкарала Моника Валериева в болница. Това каза в интервю за Нова телевизия моделката. Тя добави, че се обижда от сравненията с Николета Лозанова, защото двете имали различни цели в живота. Моника Валериева съобщи, че иска да учи маркетинг и да се занимава със сериозен бизнес.

„Преди 1-2 години имах сериозни проблеми с медиите около историята с Валери Божинов, тогава търсеха ново лице, което да промени новините от хайлайфа”, призна моделката.

Според нея тогава са били написани за нея куп лъжи, включително и за скъпите предмети, които е притежавала. „Имам чанта за 100 лева, пишат, че струва хиляди евро”, каза Валериева.

Тя призна, че нейният приятел споделя високия си стандарт на живот с нея по повод подаръка му – автомобил „Бентли”, с надписано нейно име на двете облегалки в купето. „Решаващ за мен бе жеста му да дойде в болницата и да държи ръката ми, докато се възстановявам”, каза още тя.

Моника Валериева призна, че е лежала в болница заради „паническа атака”, придружена със сърцебиене и стрес. Според нея, приятелката й Андрея, с която са се разделили преди години, й липсва, но продължава напред.

„За пари не бих предала приятел, любим, семейството ти, не бих се продала, но не съм приемала”, каза още Валериева. Тя посочи, че е на 24 години и следващата й цел е да направи успешен бизнес с модни дрехи и да създаде семейство. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене