Хороскоп за 8 февруари

зодии

ОВЕН
Родените под Овен в неделя са пре­ка­ле­но от­к­ри­ти и чес­то не­у­доб­ни за мно­го от окол­ни­те. То­ва е по­зи­ция, ко­я­то пре­диз­вик­ва труд­нос­ти и съз­да­ва нап­ре­же­ние на мно­го ни­ва. До из­вес­т­на сте­пен има­те пра­во, но оно­ва, ко­е­то же­ла­е­те, мо­же да бъ­де по­лу­че­но и по друг на­чин – не чрез ата­ка, а с тър­пе­ли­во из­чак­ва­не.

ТЕЛЕЦ
При Тел­ци­те неделя е ден на труд­но на­ча­ло, ко­е­то се свър­з­ва с на­ме­ре­ни­я­та ви за про­ме­ни. Ще ги осъ­щес­т­ви­те, но бав­но. По­ло­же­ни­е­то ви не е мно­го по-раз­лич­но от то­ва на Ов­ни­те, но вие има­те друг стил на дейс­т­вие. Най-важ­но е да не връ­ща­те ми­съл­та си на­зад. То­ва ви пра­ви нес­та­бил­ни и чес­то не­ре­ши­тел­ни в личен план.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е ден на на­деж­ди­те за ро­де­ни­те под Близ­на­ци. Пред­с­тои ви об­нов­ле­ние на вът­реш­но и вън­ш­но ни­во, но то ще нас­тъ­пи пос­те­пен­но и бав­но след пре­о­до­ля­ва­не на ре­ди­ца пре­пят­с­т­вия, ко­е­то ня­ма да ста­не мно­го лес­но. От при­я­те­ли и съд­руж­ни­ци мо­же­те да очак­ва­те из­ма­ми и мо­ше­ни­чес­т­во. Бъдете внимателни.

РАК
Вие на­и­с­ти­на сте ус­т­ре­ме­ни към но­ва ре­а­ли­за­ция и про­ме­ни. По всич­ко ли­чи, че на­ме­ре­ни­я­та ви се­га ще ус­пе­ят, но без­по­койс­т­во­то от­но­во ще ви при­тес­ня­ва въп­ре­ки твър­до­то ви ре­ше­ние за осъ­щес­т­вя­ва­не на де­ла­та. Неделя бе­ле­жи край на мъ­че­ни­я­та, но нас­той­чи­во пос­та­вя въп­ро­са за пси­хи­чес­ка ус­той­чи­вост и точ­ни пре­цен­ки.

ЛЪВ
Лъвовете в неделя ще има­т дос­тъп до мяс­то­то, ко­е­то въз­на­ме­ря­ва­т да по­се­тят, и въз­мож­ност да ре­а­ли­зи­ра­т на­ме­ре­ни­я­та си. Пред­ва­ри­тел­но се от­ка­же­те от блъ­фи­ра­не и де­мон­с­т­ри­рай­те твър­дост. Мно­го от вас са обез­по­ко­е­ни по фи­нан­сов проб­лем и са го­то­ви на всич­ко са­мо да ус­пе­ят да ре­шат въп­ро­са в своя пол­за.

ДЕВА
То­зи ден но­си от­дав­на же­ла­но­то раз­ре­ше­ние на ва­ши­те фи­нан­со­ви проб­ле­ми, свър­за­ни с ра­бо­та­та ви. Има оба­че ня­кои ус­ло­вия, ко­и­то е за­дъл­жи­тел­но да спа­зи­те, за да пос­тиг­не­те го­ре­ка­за­но­то.  Не де­мон­с­т­ри­рай­те дръз­но­ве­ние – то­ва съз­да­ва впе­чат­ле­ние за нес­та­бил­ност. Бъ­де­те бди­тел­ни, въз­мож­ни са неп­ред­ви­ди­ми си­ту­а­ции.

ВЕЗНИ
Ва­ши­те проб­ле­ми съ­що на­ми­рат по­ло­жи­тел­но раз­ре­ше­ние в неделя, как­ви­то и да са те. Не лип­с­ват пре­пят­с­т­вия, но ще ги пре­о­до­ле­е­те. За раз­лич­ни­те сфе­ри в жи­во­та то­зи срок е раз­ли­чен, как­то и сте­пен­та на пос­ти­же­ние. По де­ло­ви въп­ро­си в про­фе­си­я­та по­ло­жи­тел­ни­те ре­зул­та­ти ще бъ­дат на­ли­це още днес. Очак­ват ви лич­ни проб­ле­ми.

СКОРПИОН
Неделя се очер­та­ва ка­то ус­пе­шен ден за Скорпионите. Има­те въз­мож­нос­ти за осъ­щес­т­вя­ва­не на по­лез­ни кон­так­ти, ко­и­то в мно­го слу­чаи мо­гат да за­вър­шат с при­до­бив­ки за вас. Успе­хи ще има­те и в про­фе­си­я­та си днес, но мно­го от вас под­хож­дат емо­ци­о­нал­но за раз­ре­ша­ва­не на раз­лич­ни въп­ро­си, ко­е­то ще ви съз­да­де проб­ле­ми.

СТРЕЛЕЦ
До­бър е ва­ши­ят фи­нан­сов шанс днес и се­га мо­же­те да на­ме­ри­те оп­ти­мал­но раз­ре­ше­ние на по­ве­че от въп­ро­си­те, ко­и­то очак­ват от­го­вор. На пър­во мяс­то ще по­лу­чи­те не­о­б­хо­ди­ма­та ви под­к­ре­па от при­я­те­ли. Де­нят се свър­з­ва с пъ­ту­ва­не по про­фе­си­о­нал­на ли­ния. Труд­нос­ти мо­же­те да очак­ва­те при ре­а­ли­зи­ра­не на дей­нос­ти, свър­за­ни с ад­ми­нис­т­ра­тив­ни ре­ше­ния.

КОЗИРОГ
За ро­де­ни­те под Ко­зи­рог неделя е не­о­чак­ва­но ус­пе­шен ден. Все пак го­ля­ма част от ус­пе­ха ще се дъл­жи на ва­ши­те кон­так­т­ни ус­ло­вия. Съ­щес­т­ву­ва из­вес­т­на опас­ност от де­зо­ри­е­н­та­ция, пре­диз­ви­ка­на по­ра­ди неп­ра­вил­ни оцен­ки, и то­ва мо­же да пом­ра­чи ва­шия ус­пех. Пре­це­ня­вай­те трез­во дейс­т­ви­тел­ни­те ус­ло­вия и ре­а­ги­рай­те по адек­ва­тен на­чин.

ВОДОЛЕЙ
В неделя Во­до­ле­и­те са въз­п­ре­пят­с­т­ва­ни за ре­ши­тел­ни дейс­т­вия. Проб­ле­мът се свеж­да пре­дим­­но до лич­нос­т­на­та ви  наг­ла­са днес, вър­ху ко­я­то не­мал­ко дав­ле­ние оказ­ва до­маш­на­та об­с­та­нов­ка. Въп­ре­ки всич­ко по­ве­че­то от вас ще бъ­дат как­то ви­на­ги дос­та­тъ­чен про­фе­си­о­на­лен ка­па­ци­тет, за да из­вър­шат мно­го по­лез­ни дейс­т­вия.

РИБИ
Емо­ци­о­нал­ност­та над­де­ля­ва днес у вас и ще ви съз­да­де де­ло­ви труд­нос­ти. Ос­вен то­ва изос­та­вя­ни проб­ле­ми пос­то­ян­но ще из­ли­зат на пре­ден план и ще доп­ри­на­сят за раз­д­во­я­ва­не­то ви. При ня­кои от вас е на­ле­жа­що пъ­ту­ва­не и мо­же би ще ре­ши­те тък­мо днес да го нап­ра­ви­те. Доб­ри въз­мож­нос­ти съз­да­ват кон­так­ти­те с при­я­те­ли­те днес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене