Аниела Милушева: Синът ми е единственият мъж в живота ми

LicaOtIugozapada

Изповедта на една хубавица

Aniela_2

Нейното име е Аниела, родена е на 25 февруари 1980 година в град Перник. Както виждате от снимките външният и вид е зашеметителен. Кой мъж не иска такава жена до себе си? Тя харесва силикона, бокса и футбола. Не е златотърсачка, нито плеймейтка, тя е бизнес дама. Собственичка е на магазин за спортни стоки Asics.

Aniela_4

Аниела, разкажи ни нещо повече за себе си…
– Казвам се Аниела, родена съм в Перник и в момента живея тук, по- точно в село Студена, близо до града. Аз съм една много амбициозна жена, която с годините го е доказала. От малка живея сама. Родителите ми се разделиха когато бях дете. Това което знам съм го научила на улицата и не съжалявам за нищо, което съм направила. Не съм била идеалното момиче. Преминала съм през доста трудности. Израснах на улицата в не най-добрата среда. Много ми е отнело да се преборя с това. Средите в които съм израснала хората да ме уважават и да ме приемат като една от тях, а не да ме подмятат като поредната бройка. На по- обикновените хора, моя начин на живот не им е допадал и винаги съм слушала лоши разкази за мен. Това не ми е пречило, напротив… помогна ми! От малка живея в София, преди 10 години реших да започна собствен бизнес. Отворих заложна къща в Перник и се преместих да живея тук. Няколко години по- късно почина баща ми. Наследих ресторант и започнах да се занимавам с него, но това определило не беше моя бизнес. Имах всичко, но ми липсваше дете… Родих си го и се отдадох на него. В последствие животът ми не беше много лесен. Ангажиментите ми не бяха малко, разходите също. Реших да отида в Швейцария. Тогава ми се обади Любо Ганев и ми предложи да работим заедно. Аз приех, защото му имам доверие, а и това беше вариант да бъда близо до детето си. Прибрах се и станах търговски представител на Asics. Работата ми хареса и за това реших да си направя собствен магазин. Вече близо година се занимавам с това и съм много доволна от себе си и съм адски благодарна на Любо Ганев!

Във фейсбук имаш 11 250 последователи
– Да, във фейсбук имам много последователи и приятели, но за съжаление това е само във фейсбук. В реалния живот имам малко приятели. Аз съм човек който трудно допуска някой до себе си. Просто много съм се опарила от хората! Много хора ме харесват, но и много не ме харесват. Това е нормално, аз никога не съм била като другите. Хората с комплекси не харесват по различните от тях, но аз съм над тези неща. Приоритетите ми в живота са различни от това да се съобразявам с хорското мнение!

Имала си ресторант, какво стана с него?
– Ресторанта беше на баща ми. Беше един от най-оборотните ресторанти в района. Когато баща ми почина, го наследих. Отдадох се на него,защото това беше целият живот на баща ми. Той искаше аз да продължа неговия живот, но хората тук са много злобни и завистливи. Много от клиентите се отдръпнаха, защото ми завидяха. Коментарите бяха от сорта: “Няма да ходя там, за да не й пълня гушката на тази, тя си има достатъчно”… и какво ли още не. Изсипаха страшно много помия върху мен, но това за село е нормално и не го отразих. Затворих ресторанта и си продължих моя живот. Единственото нещо за което съжалявам, че не успях да довърша мечтата на татко!

Aniela_1

Какво те привлича във футбола и бокса?
-Баща ми беше футболисти от малка ме караше да гледам мачове. Когато пораснах имах доста приятели футболисти и покрай тях се запалих по футбола. Обичам да гледам футболни мачове… А що се отнася до бокса, харесва ми защото е много мъжки спорт. Когато бях малка бях влюбена в Mike Tyson. Той е моя идеал и пример за мъж. Не спях по цяла нощ, за да му гледам мачовете.

Имаш доста татуировки, каква е тяхната история?
– Повечето от татуировките съм ги правила, като малка. Правех ги защото тогава не беше нормално жени да имат татуировки. Аз исках да бъда по-различна. Тези който са от по-скоро са надписи на арабски.

Aniela_5

Ще споделиш ли какво означава надписа на арабски?
– Една от тях е: “Синът ми е единствения мъж в живота ми”. Така го почувствах и за това го написах.

Какво ще кажем за силикона, стои ти много добре ?
– Преди години бях много против силикона. Имах малки гърди, но бяха стегнати и хубави. Един ден се събудих и се почувствах зле. Имах нужда от нещо ново и така ми дойде идеята за гърдите. Звъннах на д-р Георгиев и ми казах: Днес, ако неми сложите гърди, никога няма да го направя. Той се опита да ме разубеди. Искаше да го направим в друг ден. Но аз бях категорична и така се започна. Като постъпих в клиниката ми се прииска да опитам от всичко, а не че имах нужда… Гърдите и лицето ми си бяха хубави. Единствено имах забележки по тялото, но с малко фитнес можех да ги коригирам. Сега не съжалявам, имам силикон на всякъде. Правила съм и много други операции на лицето. За мене важно аз да се харесвам и да се чувствам добре. А с тази визия определено се харесвам!

Сега си собственичка на магазин за спортни стоки Asics, как върви бизнеса?
– Да, в момента се занимавам с магазина за спортни стоки Asics. Много ми харесва работата. Магазина ми върви добре благодарение на това, че имам доста приятели и познати в спортните среди. Също така качеството на стоката, която продавам и най-доброто, а цените са много разумни. Продавам Asics в цяла България. В Перник ми беше трудно да наложа тази марка, но успях! Хората, които разбират пазаруват от мен. Нямам клиенти които не са се върнали втори път… Въпреки, че за този град цените не са много ниски. Знаете ли какво е да продаваш обувки Onitsuka Tiger, на цени между 100 и 300 лева на хора, които никога не са чували тази марка и не са свикнали да дават повече от 20 лева за обувки. В началото ми беше трудно да ги убеждавам, че си заслужава… Но вече имам доста редовни клиенти и всички са доволни. И в този бизнес не ми е лесно и в този град много хора не идват тук защото магазина е мой, но пак си е за тяхна сметка, много други и не само от Перник идват поради тази причина.

Що за човек е Любо Ганев?
– Любо Ганев е един уникален човек. Той беше човека, който ми помогна и застана до мен в един много труден етап от живота ми, за което винаги ще съм му адски благодарна. Довери ми се, но и аз не го подведох!

Aniela_6

Това, че си винаги усмихната и позитивно настроена помага ли ти в бизнеса?
– Определено, Да. Това, че съм винаги усмихната и позитивно настроена ми помага в живота като цяло, не само в бизнеса. Аз съм една много щастлива жена. Съдбата винаги е била благосклонно към мен. Но това не е случайно и аз съм допринесла това да е така.

Пожелай нещо на нашите читатели
– На всички читатели на Топ Преса ще им пожелая да са здрави и да имат късмет, а за другото да се борят, за да си позволят да си го купят!

Aniela_3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене