Местния печат

печат

„Вяра“

Разследване: Разпитаха ексшефа на „Напоителни системи” – Дупница Санде Костадинов за аферата за над 100 млн. лв.: Павел Черийски от Перник беше посредник с фирми – изкупвачи на желязо, изчезнаха над 80 т в Кюстендилско

Бившият шеф на „Напоителни системи” в Дупница Санде Костадинов бе разпитан завчера в Софийската градска прокуратура по дело за тотално разпарчетосване на съоръжения на дружеството, като само за Кюстендилска област нанесените щети са за над 100 млн. лв. Заради скандала бяха уволнени бившите шефове на „Напоителни системи” Стайко Ганчев, Радослав Чеглайски и Георги Харизанов.

Междусъседски войни в Благоевград! Деси Иванова: Цял блок пропищя от Наталия Георгиева, подтикна синовете си да потрошат беседката, всеки ден е зулум след зулум

Шумни и грозни скандали тресат блок 214 Б в кв. “Орлова чука“ в Благоевград, междусъседските войни не спират от месеци. Наталия Георгиева, която живее в блока, е обвинявана от всичките си съседи, че създава непрекъснати конфликти и скандали в блока. Последната й проява е отпреди ден. „Георгиева, ядосана за пореден път на съседите, подтикнала синовете си Антон и Васил Николови да изпочупят беседката пред блока, която преди година е направена с общи средства и усилия на хората от блока”, оплака се Десислава Иванова.

Новият „строител” Митко Захов в битка за кметския стол на Петрич с Вельо Илиев

Бившият депутат от ГЕРБ в Петрич Митко Захов се завръща с гръм и трясък в политиката, научи репортер на в. „Вяра”. Неговата кандидатура идва от новото сдружение, придобило популярност сред обществеността в Петрич като сдружението на строителите. Негов председател е бизнесменът Кирил Георгиев. Засега обаче няма пълна яснота по евентуалната кандидатура, която ще бъде издигната оттам.

52-годишната Филка от Мламолово посегна на живота си, заподозря любимия Йордан в изневяра с психично болна

52-годишна жена e опитала да се самоубие във вторник късно следобед в бобовдолското село Мламолово. Филка М. е спасена от мъжа, с когото живеела на семейни начала. 57-годишният Йордан Велинов, с прякор Доктора, я видял да виси на въже в двора на къщата и срязал примката с нож. В Мламолово разказват, че трагедията се разиграла заради друга жена. Направилата опит за самоубийство Филка, която е от Бобов дол, и Йордан живеели на семейни начала от 7 г. в Мламолово.

Яхиново в траур! 30-годишният Емил Гълъбов загина в тежка катастрофа с тира си в САЩ, съселяните му: Беше добро момче 

30-годишен мъж от дупнишкото село Яхиново е загинал в катастрофа с камион на магистрала в Небраска. Емил Гълъбов е карал ТИР-а си в тежка зимна обстановка, когато се врязал в друг камион, заседнал в снега. Кабината на камиона на Емил Гълъбов е смачкана. Таванът е изхвръкнал настрани, полицията казва, че от удара българинът е изхвърлен навън.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене