ПАДНА МУ ХЛЯБА В ШАРЛАНА… Лидерът на ПП ГЕРБ – Хаджидимово, гласи своя партиен секретар Стоян Шаламанов – Шами за шеф на Напоителни системи в град Гоце Делчев!

Кирил Пасков

Кирил Пасков

Човекът на Алиосман Имамов Юлиян Юруков ще бъде изхвърлен до дни! Войната е кой ще го замести! Неврокопчани реват: Искаме си Димитър Попов… искаме Наташа Розова в НАП…

Истинска война ще се раз­пали в централата на ПП ГЕРБ в столицата заради тези пусти назначения. До ушите на вестник Топ пре­са – югозападният таблоид достигна информацията, че миналата седмица на едно от събранията в централа­та на партията на Бойко Бо­рисов в столицата е имало истински сблъсък. Битката се разпалила между Хаджидимовската струк­тура на пар­тията и тази на град Гоце Делчев. Причи­ната: на­мерени­ята на лидера на ПП  ГЕРБ Хаджидимово – Пасков да се вживява като общински кадровик и за община Гоце Делчев за политическите назначения. Пред ръко­водство­то на парти ята в столицата Киро Пасков е настоял човекът на Алиосман Имамов и директор на на­поителни системи град Гоце Делчев Юлиян Юруков мо­ментално да бъде изхвър­лен от директорския стол и предприятието и постът му да бъде даден под не­гово ко­манд­ване за да въз- качи на него своят партиен секретар Стоян Шаламанов – Шами. Успоредно с това Пасков настоял и за смята в ръководството на горско­то в град Гоце Делчев , като сегашният директор инж. Марко Запрев трябвало да бъде освободен и на него­во място да бъде назначен инж. Исмаил Моллов бивш заместник кмет на община Хаджидимово с който Пас­ков се бил „разбрал“. Оче­вадно наглите претенции на Пасков доста сериозно са вбесили неговите партийни колеги от град Гоце Делчев. Те били съгласни че Юлиян Юруков не трябва да бъде директор на напоителни системи, но настояват на мястото да се върне неврокопският общински съвет­ник Димитър Попов, който наистина смятал постът си за бащиния, коментират из Неврокопско. Другите пре­тенции на гербери- те от Гоце Делчев е да се даде влиятелен пост на тяхната колеж­ка На­таша Розова в НАП и постът в горското на Гоце Делчев също да бъде под техен контрол. Кирил Пасков обаче е решен до край да се бори, защото смятал, че е пока­зал повече резултати на изборите от колегите си в Гоце Делчев. Това бяха основните му аргу­менти пред наш ре­пор­тер, след като го потър­сихме за коментар. „Смятам, че ние като об­щинска ор­ганизация в град Хад­жидимово направи­хме много повече, отколкото хората в град Гоце Делчев. На някои хора там резултати­те направо са смешни и нямат право да говорят…“, заяви Пасков специално за Топ Преса. Той нито потвър­ди, нито отрече информа­цията на претенциите си по политическите назначения. Остава да следим зорко как­ви реформи и кадрови про­мени ще настъпят из мест­ните държавни предприятия и институции и тогава ще преценим кое лоби наистина е по-силно пред своите пар­тийни началници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене