Създават асоциация на дребния и среден бизнес в Гоце Делчев

10949979_408270789331957_1804773452_n

Асоциацията ще бъде учредена на 07.02. петък от 18.30 часа в конферентна зала на хотел Неврокоп. Инициативата е на младите общински съветници Димитър Бояджиев и Петър Янев, които също управляват собствени фирми.

„В Гоце Делчев от доста години има Сдружение на предприемачите оглавявано от най-големия работодател в пиринско Бертрам Ролман, но то защитава интересите на едрия бизнес в общината. Нашата идея е да обединим дребните и средни фирми – собственици на търговски обекти, семейни хотели, производители и всички тези от богатия сектор на услугите, защото точно те са гръбнака на икономиката.

Тази асоциация ще позволи да бъдат дискутирани всички проблеми и гласа на дребния и среден бизнес да бъде чут, а ние като участници в местното самоуправление ще се постараем да им помагаме с каквото можем.

Защото да развиваш бизнес, да осигуряваш работни места и да плащаш данъци в тази тежка икономическа среда в държавата е подвиг, който заслужава не само уважение, но и подкрепа.”  коментираха организаторите.

Те очакват всички, които имат желание да участват, да се включат в първата, учредителна среща на асоциацията.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене