Специално предложение за членовете на Сдружение на предприемачите

74502bd087898babaebee14b2961994b

Представяме ви актуална информация във връзка с предстоящо събитие на Виа Експо и конкретно предложение специално за членовете на СДРУЖЕНИЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ РЕГИОН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.

Събитие Изложение и Конференции за управление на отпадъци и ефективно оползотворяване на ресурсите, енергийна ефективност, интелигентни градове, управление при бедствия и аварии – 11-13 март 2015, София, организатор Виа Експо

 Специално предложение към членовете на Сдружение на предприемачите:

 Събитието би било от интерес за дейността на някои фирми от регион Гоце Делчев посредством продуктите и услугите, които ще бъдат демонстрирани на тридневните специалrзирани изложения и именно за това бихме искали да Ви предложим следното участие в рамките на специално обособената “Зона за ВИП посетители”:

 

  • Информационен кът /2-3 маси за преговори+ столове/, който ще е означен, че е за фирмите членове на Сдружението и ще се използва за предварително уговорени срещи с изложителите.
  • Достъп до бизнес кафе-бар, където могат да консумират безплатни напитки (минерална вода, кафе, чай, безалкохони напитки)
  • ‘Зоната за ВИП посетители’ ще има инфо деск за регистрация, на който членове на Сдружението – участници в срещите ще могат да получат информация за изложителите и как най-лесно може да се намери техния щанд. На Сдружението и регистриралите се членове ще бъде предоставена възможност да изложат свои рекламни материали.  
  • Ще имате на разположение и преводач от английски на български език.
  • Зоната ще бъде промотирана в специален бюлетин до фирмите изложители.
  • На информационния кът, предоставен на Сдружението ще има възможност за представяне начленовете посредством техен представител, който ще води разговори с изложителите от интерес за него. Тези срещи биха били от голяма полза за посетителите специалисти, тъй като в рамките на три дни те ще могат да получат ценна информация на място за технологии и продукти, които са от значимост за пряката им дейност и разработки.
  •  Ще улесним също така максимално комуникацията между фирмите, с които членовете биха искали да се срещнат.
  • При направена регистрация на следния линк и упоменаване до името на фирмата, че е член на СПРГД ние ще информираме съответните изложители и ще съдействаме за реализирането на среща.

След средата на февруари ще бъде публикуван и план на изложбите по зали и браншове.Това допълнително ще улесни фирмите за получаването на адекватна и пълна информация за интересуващите ги изложители.

————————————————————————

Промените в климата, изчерпването на природните ресурси и налагането на модела на „кръгова икономика“ стимулират страните от Югоизточна Европа да инвестират в своите икономики  и да прилагат по-широко съвременните екотехнологии. 11-тото издание на изложенията и форума за Югоизточна Европа играе ролята на успешна платформа за представяне на продукти и обмяна на експертен опит.

Изложбата:   Водещи компании от България, Германия, Гърция, Дания, Израел, Испания, Италия, Молдова, Полша, Чешка република и Швейцария ще участват в изложенията. За 6-та поредна година ще се реализира Австрийски павилион, който ще популяризира австрийските постижения. Организаторът очаква и Норвежко колективно участие.

Брошури Smart Cities и ЕЕ & ВЕ    Save the Planet    Save the Life

На съпътстващите Конференции  Smart Cities     Save the Planet     EE & ВЕ      Save the Life ще могат да се осъществят контакти със специалисти от цялата страна и Европа:

Целевата аудитория на събитието обхваща: представители на бизнеса, държавни институции, университети, асоциации, изследователски и научни центрове, неправителствени организации и медии.

Полезни връзки: Статистика 2014  Видео 2014  е-бюлетини   www.viaexpo.com

Повече информация можете да получите от Десислава Иванова, Маркетинг мениджър

тел.: 032/51 29 07

мобилен: 0886/ 792943

international@viaexpo.com
www.viaexpo.com

В случай, че предложението Ви интересува, можете да заявите участие и на посочените по-долу координати на СПР ГД:

Тел.: 0751/ 6 20 03

Факс: 0751/ 9 12 29

Моб.: 0888 58 58 65

office@aegdr.org

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене