Убийците на петричкия хотелиер „изгорели” заради 100 лева

Lazarov

Разстреляният в Петрич хотелиер Орхан Изиров предизвикал гнева на убийците си Радослав Валеов и Георги Георгиев с „некоректните си бизнес практики“. Той изнасял хероин и марихуана за Гърция, който те му предоставяли. Той, обаче, системно влошавал качеството на хероина, като го смесвал с чай, и криел пари от „съдружниците си“.

Затова те решили да го накажат, съобщиха на пресконференция заместник-главният прокурор Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, цитирани от БЛИЦ. И двамата извършители на убийството са лежали в затвори в Гърция – за наркотици и грабеж. Освен сложните „бизнес отношения“, единият от тях и Изиров имали и друг конфликт – напоследък приятелката на Орхан му кръшкала с единия от убийците, без да става ясно точно с кого.

Убийците на Изиров „изгорели” заради 100 лева. Толкова пари предложили килърите Радослав Валеов и Георги Георгиев на полицай, проверявал колата им. Униформеният отказал подкупа и така се стигнало до ареста им. След това при разрити двамата били „пробити” от криминалистите и направили пълни самопризнания. След като обяснили какво точно се е случило, убийците завели полицаите и до мястото, на което били скрили пистолета, с който убили Орхан.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене