Чужденците в Благоевград (Foreigners in Blagoevgrad)

Карина Кристич: Винаги ще има хора, които ще съдят това, което сте, но това е вашият живот, за това просто излезте навън и се забавлявайте.

Karina

 

Нейното име е Карина Кристич (Karina Khristichи) родена е на трети май 1997 година в град Караганда, Казахстан (Karaganda, Qaraghandy, Kazakhstan). Карина e на 17 години, Завършила е School for gifted children “Murager”. Обича да чета книги, да излиза с приятели, както и да води предавания в радиото на Американския университет. Харесва всякаква музика, но най-много си пада по рок музиката.

Би ли се представила на нашите читатели?
– Аз съм Карина от Казахстан и съм първа годна студентка в Американския университет в България. Аз съм позитивна, енергична и много обичам да помагам на хората около мен. Харесва ми да се социализирам, да срещам нови хора и да правя приятелите ми щастливи по един или друг начин.

Какво беше първото ти впечатление от България?
– Първото ми впечатление беше, че хората са много дружелюбни и че България има много красива природа.

С какво българите се различават от теб?
– Нормално е хората от различни националности да се различават малко или много, но въпреки това не мога да определя с какво точно българите са по-различни от мен самата.

Коя беше първата дума, която научи на български?
– Това беше „мерси“, може би защото тя е интернационална отчасти.

Какво харесваш в българската кухня и какво не?
– Като цяло българската кухня ми допада. Опитах баница и смея да твърдя, че беше много вкусна. Колкото до нещо, което не харесвам, може би това, че повечето ястия са с пилешко и свинско месо, а не с телешко, което аз много харесвам.

Karina-2

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене