САГАТА ПРОДЪЛЖАВА! Д-р Пандев: Много искам да бъда изгонен насила

108561-pandev-sagata-01Д-р Огнян Митев внесе жалба в прокуратурата

 

 

„Много искам да бъда изгонен насила.“ Това заяви д-р Владимир Пандев пред журналисти и допълни, че ще остане начело на МБАЛ Благоевград, докато има правното основание за това.

 

„Ще бъда приятно изненадан, ако дойде полиция. По този начин ще ми дадат възможност да сигнализирам всички институции в България, а даже и съда в Страсбург“, коментира още д-р Пандев.

 

„Няма да седя и минута повече от момента, в който влезе легитимно решение за нов управител“, каза още болничният шеф и уточни, че, за да бъде легитимно решението на съвета на директорите, то трябва да бъде вписано в търговския регистър.

 

„До тогава никой да не се опитва да саботира дейността на болницата. Колкото и малко време да ни остава няма да позволим болницата да е на автопилот. Аз мога да си тръгна веднага, но кой ще раздаде заплатите, кой ще решава оперативните задачи, които са ежедневни. Дори и д-р Митев да дойде, той няма правото да подписва документи“, поясни още веднъж д-р Пандев.

 

Д-р Огнян Митев коментира пред E79news, че няма да се опитва насила да влиза в шефския кабинет, а ще остави институциите да си свършат работата.

Преди минути стана ясно, че в Районна прокуратура Благоевград е внесена жалба срещу отказа на д-р Владимир Пандев да напусне шефския кабинет.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене