Местния печат

печат

„Вяра“

Недоволни клиенти уволниха управителката на „Метро”-Благоевград Филипина Стоянова, смени я столичанинът Лазар Лулчев

Ръководството на „Метро” в столицата уволни светкавично управителката на магазина в Благоевград Филипина Стоянова. Това стана веднага след като ядосаният клиент Иван Петров се оплака, отвратен от обстановката и обслужването в магазина.

Ексшефът Ивайло Златанов се връща на бял кон в РИО-Благоевград, напускащият Соколов: Взимам си почивка

Бившият шеф на Регионалния инспекторат по образованието (РИО) Ивайло Златанов се връща на поста като директор в образователната институция. Той ще седне на стола на настоящия такъв Огнян Соколов още на 2 февруари, разкриха за в. „Вяра” сигурни източници. Това е и денят, в който Соколов освобождава мястото като шеф по собствено желание, припомниха те.

Тодор Йончев хвърли оставка като шеф на тролеите на инфарктна сесия в Перник

Поредният управител на „Тролейбусен транспорт” и Екотрол” Тодор Йончев хвърли оставка на бурна сесия в Перник. Съветниците избраха нов управител на двете дружества. Както се и очакваше, в шефския кабинет се върна човекът на ГЕРБ Емил Денков. В ОбС бе разгледано и писмо на ЧЕЗ, което предупреждава, че ел. захранването на тролейбусния транспорт в Перник ще бъде спряно в 9 часа на 22 януари заради дълговете от 593 хил.лв.

Скандал на Бабинден! Гинекологът д-р Мишо Ангелов изгони социалистите от болница „Пулс“ в Благоевград: Не ви искам поздравите

Гинекологът д-р Михаил Ангелов изгони по най-безпардонен начин група социалисти от частната болница „Пулс” в Благоевград, дошли да поднесат благопожеланията си за професионалния празник на акушерите. Медикът хлопнал вратата под носа им, заявявайки, че не се нуждае от техните поздрави за Бабинден. След като посетили родилното отделение на МБАЛ-Благоевград, червените се отправили и към частната болница, където отскоро има АГ отделение. Там обаче ги изгонили.

Инфаркт уби 45-годишния активист на ВМРО-Благоевград Николай Манасиев 

Инфаркт уби за броени минути активиста на ВМРО в Благоевград Николай Манасиев. 45-годишният Баче Кольо, както го наричаха всички, си отиде преждевременно от този свят. Дълги години работеше в цигарената фабрика в Благоевград и бе синдикален лидер на „Подкрепа”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене