Местния печат

печат

„Вяра“

Време разделно: Костадин Костадинов реже главите на шефа си Ени Лефтеров, приятеля си Матей Попниколов и екскмета Първан Дангов от Общинския съвет заради неизвинени отсъствия

Председателят на Общинския съвет в Дупница Костадин Костадинов ще изпрати искане до Общинската избирателна комисия за предсрочно прекратяване на правомощията на трима съветници. С креслата си в местния парламент се разделят д-р Матей Попниколов от ГЕРБ, началникът му д-р Ени Лефтеров от ОДБ и обявилият се за независим екскмет на Дупница Първан Дангов.

Осъден заплаши да скочи от третия етаж на затвора в Бобов дол

Лишен от свобода мръзна часове наред вчера, стоейки на перваза на прозорец на третия етаж в затвора в Бобов дол. Лично началникът на затвора Александър Апостолов, а впоследствие и психолози и служители от Главна дирекция “Изпълнение на наказанията» (ГДИН) от София са водили преговори с излежаващия присъда мъж, за да не скочи от прозореца.

Министър Веселин Вучков върна на старта разследването на боя над сина на РЗИ инспектора Радослава Дичева, проверява работата на ченгетата

Лично вътрешният министър Веселин Вучков се обади вчера в РУ-Дупница и даде нота разследването за побоя над сина на инспектор Радослава Дичева да започне от нулата. Вчера следобед униформените предприеха трескави разследвания. Част от свидетелите са променили показанията си в полза на пребитото момче.

87-год. Бойка Янчова изгоря като факла в дома си в Червен брег

87-годишна жена изгоря при пожар в дома си в дупнишкото село Червен брег, съобщиха от дирекцията на полицията в Кюстендил. Починалата се казва Бойка Янчова. По данни на нейни познати възрастната жена е намерена обгоряла на вратата на стаята от близките си, които живеят в друга къща в същия двор и ежедневно се грижели за нея.

Талантът Томас Томов взриви публиката на Василица в Дупница 

Миналогодишният победител в риалитито „България търси талант“ Томас Томов взриви публиката в салона на театър „Невена Коканова” навръх празника Банго Васил в Дупница. Въпреки празничното настроение ромите посочиха проблемите си – дискриминация, лоша инфраструктура, безработица, безпаричие, необразованост.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене