Прасе да плюе прасе! Неврокопският сеир нека започне сега! Прасета сме – щом ежедневно се ровим в подобна кал и мръсотия… ВИЖТЕ ВИДЕОТО +18

Праската Майка Мис Пиги - бясна на факта че и съсипахме схемата

Праската Майка Мис Пиги – бясна на факта че и съсипахме схемата

Бясна праска майка Марги – Мис Пиги  и днес се активира да лее клеветнически внушения от страница на вестника си с тираж – 312 броя, от които се продават 60. Преди години първият й съпруг на въпросната праска беше дал интервю за вестник „Дума“, че я напуснал, защото го заразила със сифилис – това е доказуемо, независимо, че е част от невероятната ни приказка за Мис Пиги от Неврокопско и може би това е достатъчно да спрем да се занимаваме с нейния личен живот.

Примерът е показателен. Но виновните сме ние, защото хванахме дъщерите на Мис Пиги в сериозна афера и измама, заради която беше уволнена голямата й щерка, независимо от факта, че е била МНОГО близка с министъра.

Затова се появиха прасета из нейния вестник, защото тези прасета ли бутаха в ръката на Пиги парите от евро проектите, които уж са за земеделие, трансгранично сътрудничество и пр.?! Тези прасета ли назначиха Пиги, която е в болезнен конфликт на интереси в общинското радио, от където смуче и до днес 2500 лева на месец?! Вестниците които се опитва да плюе са най – хитовите правени някога в региона, и това го доказват интервютата на най – влиятелните хора в държавата, които избират винаги тези медии за своите послания към обществото.

Приказката ще продължи, но не днес, а утре във вестник „Градът“, когато гадните министри и заместник-министър на държавата, мръсните политици, които развалиха схемата на Пиги и двете й курвета… пърдон прасета, ще извадят грозните факти за непочтената им дейност и ще покажат на обществото в град Гоце Делчев как се краде… по европейски. Как се искат яхти, луксозни джипове за земеделски проект и как се обикаля света на гърба на народа.

Прасета сме, разбира се, след като вадим и се ровим на светло в такава като пигината кал и мръсотия и психопатщина, та чак смс – си измисли.

Следва продължение утре във вестник „Градът“!

бел. ред. – П оповод обвиненията че търгуваме с рекламна площ, в 21 век това е пълен абсурд. Явно Пиги още се издържа от АПК и местното общинско радио и да продаваш рекламна площ, за нея е престъпление. Да живее номенклатурата !!!

ЕТО ВЪВ ВИДЕОТО ИДЕНТИЧЕН СЛУЧАЙ НА ПИГИ:

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене