Местния печат

печат

„Вяра“

Перничанинът Кико Василев гушка тигър в Тайланд: Сърцето ми биеше с 200 удара в минута

Перничанинът Кико Василев заведе красивата си приятелка на екзотично пътешествие накрай света. Влюбената двойка стегна куфарите за Тайланд и се наслади на разходка със слон и екстремното изживяване да застане очи в очи с кръвожаден тигър.

Емигрантът Красимир Златков потресен от живота в Дупница: Погребах съпругата си, помощ отникъде, брат ми е с рак, майка ми – сломена, хората ядат хляб за кучета, на политиците не им пука

Емигрантът Красимир Златков от Дупница кипна срещу чиновниците в общината заради проваленото снегопочистване в града. Красимир е самотен баща, наскоро останал вдовец и бързо-бързо се прибрал от Италия, за да се грижи за невръстния си син Владимир. В Дупница се сблъсква с куп проблеми. Единият от тях е тотално непроходимият град заради снега и леда.

Частният съдебен изпълнител Елица Христова разпродава имоти за 335 000 лв. на Виолета Гиздова в Дупница заради борчове към банка, на тезгяха са сгради на фалиралата „Рилска малина”

Частният съдебен изпълнител Елица Христова продава пет недвижими имота на собственичката на сладкарски цех в Дупница Виолета Гиздова. Сградите и терените бяха собственост на бившата консервна фабрика „Рилска малина”, което беше закрита и приватизирана от Гиздова. Публичната продан се налага заради непогасен банков кредит. Купувачите могат да подават оферти до 12 февруари.

Съпругът на кметската секретарка в Дебрен Фикрет Янузов краде кофи за боклук и след това ги препродава на съселяните си, кметът Чаушев го разобличи 

Кметът на гърменското село Дебрен Изер Чаушев разобличи и предаде на полицията местен крадец със страст към кофите за боклук. Хитрецът нощем прибирал новите кофи за боклук на хората, след което им ги препродавал. Лично кметът на Дебрен Изер Чаушев разкрил  преди дни далаверата, след като и неговият  контейнер за боклук изчезнал. Дни по-късно кметът разпознал кофата си за боклук, която била белязана, да се кипри пред дома на друго домакинство.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене