Днес-облачно с леко затопляне

9

Днес облачността над страната ще е променлива, по-често значителна. На места ще превали дъжд, в планините – сняг. В сутрешните часове са възможни поледици. Ще духа умерен, в Северна България и източните райони – силен вятър от запад-северозапад. Ще се затопли. Максималните температури ще са между 6° и 11°, на места в Северна България до 13°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 7°, а минималната (-2°), за Банско 9°/1°, Разлог 10°/-1°, Дупница 6°/1°, Кюстендил 6°/-3°, Перник 5°/-2°, Гоце Делчев 11°/-1°, Сандански 7°/-2° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 8°, а минималните до (-2°).

 Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

 http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се понижава.

Над планините ще има значителна облачност. На места ще превали сняг. Ще духа бурен северозападен вятър. Температурите ще се повишават. Максималната на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра около минус 1°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време и на места ще превали дъжд. Вятърът ще е силен от северозапад. Максимални температури 7° – 10°. Температура на морската вода е 4-5°. Вълнение на морето 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене