38 ученици от Разлог взеха участие в инициативата ”Мениджър за един ден“

В тазгодишната инициатива „Мениджър за един ден“, която се проведе днес, участваха ученици от Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“, Професионална гимназия по транспорт, Професионална гимназия по механизация на селското стопанство и Разложката професионална гимназия „Никола Стойчев“ в Разлог. Участието в инициативата дава възможност на младежите да развият ценни качества като работа в екип, междуличностни и социални умения, самоефективност, мотивация, етика. Участниците работят по разрешаване на казуси и намиране на решения, а менторите ги насърчат и напътстват.

С любезното съдействие и с топлото гостоприемство на ръководния екип на Община Разлог, 14 ученици застанаха на мястото на кмета на общината, 11 ученици заеха мястото на зам.- кмета по Устройство на територията, строителство и регионално развитие, а 13 младежи заеха за ден мястот на зам.- кмета по Социални дейности, образование, култура, спорт и туризъм.
По време на събитието учениците обсъждаха идеи, заедно със своите ментори (кметът и зам.-кметовете), насочени към развитието на община Разлог.

В края на инициативата „Мениджър за един ден“, всяка група представи своите предложения. Зам.- кметовете по социални дейности представиха предложения за събития в предстоящия за следващата година клалендар. Зам.- кметовете по устройство на територията, представиха проект за изграждане на младежки център. Градивни критики и коментари получиха учениците, които седнаха на мястото на инж. Красимир Герчев-кмета на община Разлог.
След приключване на инициативата, мениджърите за един ден си тръгнаха с много приятни емоции. Всеки ученик получи сертификат за участие и подаръци от Община Разлог.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search