Времето днес: Предимно слънчево, температурите остават без съществена промяна

На отделни места по поречията на реките и в котловините ще бъде мъгливо. Минималните температури в повечето райони ще са м/у 1° и 6°, в котловините – до минус 2°, в София – около 2°. След обяд вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Ще бъде предимно слънчево, а дневните температури ще останат без съществена промяна – от 16° до 21°.

До обяд на морския бряг за пореден ден ще има райони с намалена видимост. След обяд ще бъде слънчево, вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде до умерен. Максималните температури ще са между 16° и 18°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънчево ще се задържи времето в планините. Ще духа слаб и умерен вятър с посока от изток-североизток. Максималните температурите в курортите скромно ще се повишат и ще са от 10° на Алеко до 18° в Банско.

Мъгливо ще бъде сутрин до края на тази, както и в началото на новата седмица – главно по поречието на Дунав и в Източна България. През деня ще се задържи слънчево. Във вторник предстои и слабо затопляне – минималните температури ще са между 5° и 10°, а максималните – от 18° до 23°.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search