Пиано барът, ще служи за караоке партита, частни парти или за любимата музика на живо в гр. Гоце Делчев

Грандиозно! Бившето Кафе „Младост“ в град Гоце Делчев се превръща в модерен Пиано бар

Пиано барът, ще служи за караоке партита, частни парти или за любимата  музика на живо в гр. Гоце Делчев. „Младост“ или както бе известно дълги години – кафе -„Малибу“, намиращо се в сградата на ОБС – Гоце Делчев, се превръща в ултра модерен пиано бар.

Едни от най- приятните местенца за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден, са пиано баровете. Насладата от живата музика е в пъти по-голяма и незабравима.

Настроението живо и вдъхновяващо, а споменът- вечен.

Не  за всеки,  но определено за ценители… не навсякъде и по всяко време, но когато говорим за пиано бар, настроението е различно. Много хора свързват подобни заведения със специални поводи в живота. И това е така, защото са предпочитани при отразяване не важни събития.

Няма по-приятна музика от тази на живо, а ако е съчетана с добри певчески изпълнения- всички са щастливи. Така в невероятна обстановка, може да се насладите на музикални изпълнения от миналото или настоящето, любими и всепризнати от мнозина. А ако сте неоткрит талант може да покажете скритите си заложби в едно караоке.

Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика на живо и да се забавляват истински.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search